Alt til brus

Find den rigtige bruseløsning

Lige meget om du står overfor at renovere eller bygge nyt badeværelse eller dit eksisterende bruserum bare trænger til fornyelse, så har Idegården Living løsningen. Vi tilbyder alt fra komplette brusesæt til badeforhæng og brusestænger. I vores brede kvalitets sortiment kan du helt sikkert finde en moderne løsning, der passer til dit badeværelse.   

Et bredt udvalg af glasvægge, brusekabiner og bruseafskærmning

Hos Idegården Living finder du lige nøjagtig den løsning, som du ønsker til din bruseniche. Du kan vælge frit i mellem en række flotte og funktionelle brusekabiner eller bruseafskærmninger. Derudover har vi et væld af forskellige glasvægge og døre i både klart og matteret glas, som kan monteres direkte op ad væggen eller frit i rummet. Vores glasvægge, brusekabiner og bruseafskærmninger kommer i mange forskellige størrelser og former, så du har mulighed for at indrette dit badeværelse, ligesom du ønsker. 

Køb på webshoppen eller besøg vores flotte showroom

Hvis du leder efter et godt tilbud på funktionelle brusekabiner eller bruseafskærmning i flot design, så gå til vores webshop. Her ligger vi løbende dele af vores sortiment ud til en god pris. Hvis du derimod ønsker at se varen eller leder efter glasvægge i specialmål, så er du altid velkommen til at besøge vores butik, hvor vi står klar med personlig råd og vejledning.
brus3
brus2
brus1
brus4