Badekar og spa

Få alt til den totale baderumsindretning

Hos Idegaarden finder du alt indenfor badeværelsesinventar, som du måtte have behov for på dit badeværelse eller toilet. Vi har et stort og nøje udvalgt sortiment indenfor bl.a. badekar, baderumsmøbler, brus, armaturer og vaske, som vil fuldende dit badeværelse. Hos os kan du derfor både købe den komplette løsning til et helt nyt badeværelse, eller bare enkelte dele som ny bruser eller badeforhæng.  

Et moderne badeværelse

Dit badeværelse er langt mere end blot en bruser og en vask. Det er et af de vigtigste rum i dit hjem, og derfor skal det indrettes derefter. Hos Idegaarden sætter vi moderne indretning i fokus – også når det gælder badeværelset. Vi forhandler derfor markedets bedste brand med kreative løsninger til dit badeværelse.  Vores forskellige kollektioner er nøje udvalgt på baggrund af deres moderne designs, høje kvalitet og ikke mindst deres funktionalitet. 

Find mere inspiration i vores showroom

Vi ved udmærket godt, at det at indrette, renovere eller bygge et badeværelse ikke er en simpel opgave - langt fra. Derfor har vi forsøgt at samle billeder, der kan give dig inspiration her på siden. Men vi vil faktisk allerhelst have dialogen direkte med dig. Så hvis du vil have det fulde overblik og kyndig rådgivning, så besøg vores moderne showroom i hjertet af Herning.

bad2
bad3
bad4
bad5
Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.