Baderumsmøbler

Baderumsmøbler der forener design og funktionalitet

Et badeværelse skal være både flot, funktionelt og unikt. Alt dette kan vi hjælpe dig med hos Idégården Living. Vi har nemlig et stort udvalg af baderumsmøbler og inventar, så du kan indrette dit badeværelse præcis, som du ønsker det. Vores sortiment inkluderer alt fra flotte højskabe og underskabe til komplette pakkeløsninger med vask og armaturer. Med vores baderumsmøbler er du sikret fantastisk kvalitet og moderne design.  

Totalløsninger til dit badeværelse

Hos Idegaarden Living kan du købe alt fra et nyt skab til en ny håndvask. Men vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bygge nyt badeværelse op fra bunden eller ønsker at renovere dit gamle. Vi rådgiver dig om alt fra materiale valg til design af den samlede inventarløsning, så du står tilbage med et flot og funktionelt badeværelse, der passer til dine behov. Udover baderumsmøbler, inventar, vaske og armaturer er vi også specialister i klinker og fliser. Bliv inspireret og læs meget mere om det her: klinker og fliser

Besøg vores butik og se vores brede udvalg af baderumsmøbler

Hvis du står overfor at bygge nyt eller renovere badeværelse, så kom forbi vores butik i Herning. Her står vi altid klar til at rådgive dig omkring dit badeværelsesprojekt. Samtidig kan du se vores bredeudvalg af flotte kvalitets baderumsmøbler, brusere, badekar, vaske, armaturer samt klinker og fliser.
rummobel2
rummobel3
rummobel4
Bad - Baderumsmobler - Carousel - IdegaardenLiving - 262%2C5x262%2C5 pixels - vol_Tegnebr%C3%A6t 1