Armaturer og vaske

FLOTTE ARMATURER OG VASKE

Står du og skal til at renovere dit badeværelse, udskifte et par materialer hist og her eller måske bygge et nyt? I så fald vil du kunne få brug for et nyt badeværelsesarmatur og en tilhørende badeværelsesvask, der kan fuldende et af hjemmets vigtigste rum. Hos Idegaarden.dk har vi et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsrige og moderne produkter indenfor armaturer og vaske, som passer perfekt til badeværelset.

Hos os finder du modeller fra nogle af de bedste brands på markedet indenfor denne kategori. Vi forhandler armaturer fra brands som Noba, Newform og Iqua og vaske fra det anerkendte mærke Cassøe. Med vores store udvalg har du derfor mulighed for at indrette dit drømmebadeværelse, præcis som du ønsker.

BADEVÆRELSESARMATURER I HØJESTE KVALITET

Gør oplevelsen på badeværelset uforglemmelig med et af vores kvalitetsarmaturer. Hos Idegaarden.dk finder du produkter i forskellige materialer, designs og kvaliteter samt med varierende funktioner. Af materialer finder du bl.a. armaturer i børstet og blank messing, krom samt rustfrit og børstet stål. I forhold til farverne kan du vælge at gå med den traditionelle sølvhane, men det kan også være, at en vandhane i guld eller mat sort passer bedre ind på dit badeværelse. Derved kan du nemt finde lige netop dén model, som måtte gå godt til din nye vask og til resten af indretningsstilen.

Fælles for vores armaturer er, at de er lette at rengøre, og så er de desuden med til at tilføre badeværelset et unikt look. De er nogle af de bedste på markedet, og vi har udvalgt dem grundet deres høje kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. Ønsker du at holde den samme stil hele vejen igennem, både på badeværelset såvel som i hjemmets øvrige rum, kan du kigge nærmere på vores udvalg af vandhaner og armaturer til køkkenet.

HOS IDÉGÅRDEN STÅR VI ALTID KLAR MED PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Når der skal investeres i et nyt armatur eller en ny vask, er der en del overvejelser, der skal gøres. Er du derfor i tvivl om, hvad der vil passe godt ind på dit badeværelse i form materiale, farve og størrelse, skal du ikke fortvivle. Hos Idegaarden.dk sidder vores kompetente medarbejdere klar med professionel rådgivning, og de besvarer glædelig dine spørgsmål.

Kontakt os på tlf. +45 97 19 26 33 eller via mail på info@idegaarden.dk. Er du i nærheden af Herning, kan du også besøge vores fysiske butik på Teglvænget 5, 7400 Herning. Her vil en af vores kollegaer kunne give dig personlig rådgivning, hvis det ønskes.