Baderumsmøbler

Et badeværelse skal ikke længere bare være funktionelt, men det skal også være pænt og behageligt at være i. Det skal være mere end blot et sted, man går i bad og på toilettet. Det er nærmest blevet til et lille opholdsrum for mange familier, hvor man kan trække sig tilbage og forkæle sig selv med et langt karbad eller have det sjovt med den lille i baljen. Vi er derfor begyndt at gå meget op i vores badeværelses indretning og hvilke baderumsmøbler der er. Et badeværelse skal i dag være både lækkert, funktionelt og unikt.

Alt dette kan du skabe sammen med Idégården Living og med vores store udvalg af baderumsmøbler. Vi har et stort sortiment af smukke højskabe og pakkeløsninger bestående af underskab og vask, som vil pryde de fleste badeværelser. Med vores baderumsmøbler er du sikret fantastisk kvalitet og smukt design på dit badeværelse uden en alt for høj pris. Hvis du skal bygge dit badeværelse op fra bunden eller ønsker at renovere dit gamle, så tjek lige vores inspirerende udvalg af klinker og fliser. Måske finder du noget, der vil sætte tankerne i gang eller som vil falde i din smag.

 

 

Få høj- og underskabe til badeværelset med Idégården Living

Hos os vil du finde et stort udvalg af flotte højskabe og pakkeløsninger fra det danske brand Dansani. Deres baderumsmøbler kommer i et moderne og enkelt udtryk, som vil kunne passe ind i mange stilsikre hjem og badeværelser uanset størrelse. Du vil desuden finde vores sortiment fra Danisan til en ekstra god kampagnepris, som ikke vil overskride budgettet.

Danisans højskabe og pakkeløsninger med underskab og vask kommer i mange forskellige størrelser og med 3 forskellige overflader: mat hvid, sort eller ceder grey. Du vil dermed kunne finde en klassisk farve, som passer til dit badeværelse. Du kan desuden også kigge på vores udvalg af badekar eller alt til bruseren, når du nu er i gang med at kigge på nye baderumsmøbler. Man ved jo aldrig, hvad man kan finde.

Danisan og mange af vores andre skønne badeværelsesbrands specialiserer sig i at lave eksklusive baderumsmøbler til danske badeværelser, og dette er tydeligt i vores sortiment. Her kan du både finde smukke og højkvalitets produkter, der samtidig er meget prisvenlige. Mangler du andet til badeværelset, er du mere end velkommen til at tjekke vores sortiment ud indenfor dette.  

 

Indret dit badeværelse med vores badeværelsesmøbler

Indretningen af et badeværelse er ikke en forhastet beslutning. Du researcher, undersøger og sammenligner de forskellige produkter med hinanden og du forsøger at finde det, som passer bedst til dit behov, prisklasse og kvalitetssøgen. Uanset om det er en kantate vask med et minimalistisk look eller en oval vask med lette linjer.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Dog ville vi foretrække, at du mødte op i vores butik og showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning. Her vil du kunne få en mere direkte dialog og fagkyndig rådgivning. Vi glæder også til at hjælpe dig med dine fremtidige badeværelsesmøbler.

Tilbud
Chill sofa i grå til 2 pers. fra Bloomingville-20
Bloomingville
Specialpris 5.040 KR
Pris: 11.199 KR
Tilbud
Lena stol i grå fra Bloomingville-20
Bloomingville
Specialpris 1.000 KR
Pris: 1.999 KR
Tilbud
Skærebræt i bøgetræ m. rille fra Denwood i størrelse 43x30x3cm-20