Bruseforhæng

Mangler du et badeforhæng til din brusekabine eller badekar med brusebad, så er du kommet til det rette sted. Det er smart med et bruseforhæng, da det holder vandet inde, så det ikke kommer ud i hele badeværelset, og samtidig er det med til at holde på dampene og dermed varmen, så du ikke fryser, mens du er i bad. I vores sortiment finder du både praktiske og elegante bruseforhæng, som vil kunne bringe dit badeværelse op på et nyt niveau.

Hos Idégården Living finder du både flotte og klassiske badeforhæng med et simpelt udtryk samt tilhørende badeforhængstænger. Vores solide og kvalitetsstærke udvalg er leveret af det danske mærke Cassøe, som er kendt for deres kvalitet og flotte design. Med et produkt fra Cassøe kan det aldrig gå helt galt, hvad enten du vælger deres forhæng i gul, hvid eller grå. Søger du derimod glasvægge eller nichedøre, så har vi selvfølgelig også dette på vores hjemmeside.

BADEFORHÆNG OG STÆNGER TIL DET ENKELTE BADEVÆRELSE

Uanset om du har behov for en lige stang eller en hjørnestang på dit badeværelse, så bliver det intet problem at få det til at indgå i rummets andre designaspekter. Vores bruseforhæng kommer nemlig med et enkelt design, som giver ro til rummets andre tiltag. Du vil med garanti kunne finde et flot og elegant badeforhæng i vores sortiment, som vil passe ind til dit badeværelses øvrige inventar.

Der er flere fordele ved at investere i et badeforhæng til dit badeværelse. For det første er det en nem og billig måde at pifte ens badeværelse op på uden at skulle bruge meget tid eller kaste en formue efter det. For det andet kan du let udskifte forhænget, når du bliver træt af det. For det tredje er det super simpelt at vedligeholde. Du skal som regel blot vaske det hver anden måned og så vil det være som nyt.

ØNSKER DU HJÆLP TIL DINE BADEVÆRELSESDRØMME?

Så kan vi hos Idegården Living hjælpe. Vi besidder nemlig et stort sortiment indenfor indretning til badeværelset i form af baderumsmøbler, alt til brus, armaturer og vaske samt badeforhæng m.v. Uanset hvad du har behov for, står vi dig gerne til rådighed.

Vi vil klart foretrække, at du mødte op på vores adresse på Teglvænget 5, 7400 Herning, så du kan se vores produkter i virkeligheden i vores showroom og hvor vi kan have en direkte dialog sammen. Dog forstår vi også godt, hvis dette ikke er en mulighed. I det tilfælde skal du være mere end velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Det kan gøres på tlf. 97 19 26 33 eller via mail på info@idegaarden.dk. Her vil vi bestræbe os på at give dig en så kompetent rådgivning som muligt.