Håndklædestænger og kroge

Hos Idégården Living finder du et stort udvalg af håndklædestænger og kroge, så du kan indrette dit drømmebadeværelse, som du vil. Der findes ikke noget værre end fugtige håndklæder på gulvet og hvad skal du egentlig også gøre med håndklædet, når du så endelig har været i bad. En håndklædestang eller krog er et must til ethvert velfungerende badeværelse. Hvordan skal dit håndklæde ellers tørre?

I vores store sortiment vil du finde minimalistiske håndeklædestænger og kroge, som vil passe ind i ethvert badeværelse. De kommer i høj kvalitet og fra solide brands til en fornuftig pris. Med et køb fra Idégården Living er du sikret kvalitet og lækkert design, som du vil kunne nyde i mange år og være dig behjælpelig på badeværelset. Tjek endelig også vores udvalg af håndklædevarmere ud, hvis du ønsker et varmt og fuldstændig tørt håndklæde hver dag.

MINIMALISTISKE HÅNDKLÆDESTÆNGER OG KROGE TIL BADEVÆRELSET

Pryd dit badeværelse med en af vores skønne stænger eller kroge til håndklæder. De kommer enten i krom eller rustfrit stål og med deres simple og tidløse design vil de se godt ud på ethvert badeværelse og badeværelsesvæg.

I vores udvalg finder du håndklædestænger i forskellige størrelser og du kan endda også få en hel væghåndklædeholder. Vores stænger findes i en længde på 25 cm og helt op til 60 cm. Du vil derfor sagtens kunne finde en stang, som passer til dit håndklæde. Du kan desuden også finde nogle håndklædestænger med to, tre eller flere arme og dermed kan den holde flere håndklæder samtidigt.

Vores kroge til håndklæder fås enten enkeltvis eller i pakkeløsninger på to-tre stykker. De kan fås som kroge, små dupper eller som en hel ring med enten en blank eller børstet overflade. Søger du andet tilbehør til badeværelset? Så se også nærmere på vores spejle og hylder.

IDEGÅRDEN LIVING HJÆLPER DIG GLÆDELIGT MED INDRETNINGEN

Det kan måske virke uoverskueligt, når man begynder på nye badeværelsesprojekter eller lignende, men frygt ej, vi er her kun for dig. Vi vil gøres vores for, at du ender med det rette og mest tilfredsstillende køb. Du kan altid kontakte os på tlf. +45 97 19 26 33 eller skrive via vores mail på info@idegaarden.dk.

Du kan også besøge os i vores butik, Idegården Living, på adressen Teglvænget 5, 7400 Herning, hvor en af vores kollegaer vil tage godt imod dig. Du er blot nogle skridt fra at have hængende håndklæder på dit badeværelse – om det skal være i en krog eller på en stang er op til dig.