Badeværelseinteriør

Hvordan giver du et badeværelse personlighed, hvis du ikke selv har haft mulighed for at vælge essentielle elementer som fliser, bruser, armaturer, håndvask mv.? Det gør du ved at vælge badeværelsesinteriør i din smag, stil og design, som du kan finde på denne side. Her kan du bl.a. få uundværlige genstande som tandbørsteholder, sæbedispenser, toiletpapirholder, toiletbørste, håndtørrer m.m.

Hos Idégården Living ved vi, at det kan være en svær affære at skulle indrette et badeværelse med æstetiske elementer, som også er praktiske og funktionelle. Derfor har vi sat en ære i at have klassiske og moderne produkter, som du kan vælge iblandt, særligt fra anerkendte brands som Cassøe og Hübsch. Udforsk vores nedenstående sortiment og fuldend dit badeværelse allerede i dag med lækkert designerinteriør. Mangler du inspiration til badeværelset? Så tjek vores inspirationside ud og opdag, hvordan dit fremtidige badeværelse kan se ud i samarbejde med os.

 

Tandkrus fra Cassøe-20
Cass￸øe
130 KR
Taburet fra Cassøe-20
Cass￸øe
2.299 KR
Tandkrus fra Cassøe-20
Cass￸øe
170 KR
Sæbeskål fra Cassøe-20
Cass￸øe
170 KR

TANDKRUS, SÆBEDISPENSER, TOILETBØRSTER M.M. I SÆRKLASSE FÅS HER

Det er de små ting, som skaber et hjem, og det samme gælder også for badeværelset, hvor elementer som tandkrus, sæbedispenser og toiletbørste kan vise din unikke personlighed frem. Badeværelset er typisk det sted, hvor toilet, håndvask, armatur, baderumsmøbler og fliser bliver udvalgt med stor omtanke, og de interiørmæssige aspekter kan blive forbigået. Det, synes vi hos Idégården Living, er ærgerligt.

Derfor har vi bestræbt os på, at vores sortiment af badeværelsesinteriør indeholder produkter, som kan passe til stort set alle hjem, men samtidig have personlighed og et helt særligt udtryk, der ikke vil gå ubemærket hen. En toiletbørste behøver f.eks. ikke at være en billig plastikting, men kan derimod være et stilrent produkt i krom eller porcelæn, som faktisk vil pryde et badeværelse.

Ingen af vores produkter på denne side er udvalgt tilfældigt. Dette gælder for vores papirholder i krom fra Cassøe til Hübsch badeserien med 3 dele i marmor og messing. Du vil dermed kunne finde produkter, der passer til det enkle sort/hvide badeværelse og nogle, som passer mere til det romantiske badeværelses idylliske udtryk.

 

BADEVÆRELSESINTERIØR – STÅENDE ELLER VÆGTHÆNGT?

Ved alle vores produkter under badeværelseinteriør har du mulighed for at finde en stående og væghængt model. Dette gælder både for tandkrus, toiletbørste, sæbedispenser osv. Dette er særligt oplagt ved mindre badeværelser, hvor plads kan være en mangelvare. Du vil dermed have mulighed for at hænge de essentielle badeværelsesprodukter op, og det vil ikke tage så meget af pladsen.

Vægthængte modeller er også en fordel, hvis du ikke har meget plads ved håndvasken og dermed ikke kan have de nødvendige elementer som sæbe og tandbørste fremme. Bor du derimod til leje, eller vil du ikke ødelægge dine flotte badeværelsesfliser, så skal du klart vælge stående tandkrus, sæbeskål og toiletbørste.

 

KONTAKT OS OG HØR MERE!

Har en af vores produkter på denne side fanget din interesse, eller ønsker du at vide mere om brands som Cassøe eller Hübsch? Så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne have en uformel snak med dig. Dog vil vi foretrække, at du møder op i vores showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning, så vi kan have en mere direkte dialog.

Hvis et fysisk besøg ikke er muligt, skal du ikke tøve med kontakte os via vores kundeservice. Det kan gøres på tlf. 97 19 26 33 eller via mail på info@idegaarden.dk. Her vil vi bestræbe os på at give dig en så kompetent rådgivning, så du kan være et skridt nærmere dit drømmebadeværelse.