SKØNNE PRODUKTER FRA IB LAURSEN

 


 


 

 

IB LAURSEN

 

Ib Laursen designer og forhandler brugskunst, der matcher den nordiske designtradition, til forhandlere over hele verden. Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. 

 

På selve designfronten har Ib Laursen oprustet i løbet af 2017, og ansat virksomhedens egen produktdesigner. Dette bevirker at størstedelen af sortimentet nu designes inhouse med inspiration fra messer, loppemarkeder og udlandsrejser og sammensættes til 4 årlige kollektioner. Produkterne produceres hos nøje udvalgte leverandører i Asien, Tyskland, Portugal, Danmark og sendes fra hovedsædet i Ribe.

 

Ib Laursen blev i 1971 grundlagt af Ib Laursen som et detailbutik, men har siden udviklet sig til at være en af Skandinaviens største engrosleverandører af brugskunst. I 2007 overtog Peter Laursen aktiemajoriteten efter et længe planlagt generationsskifte og blev ved samme lejlighed adm. direktør efter sin far, Ib Laursen. Målsætningen er fortsat at være i konstant udvikling og lægge sig solidt i førerpositionen med hensyn til design, kvalite og service.