SKØNNE PRODUKTER FRA DANSANI

 


 

DANSANI

  

Dansanis løfte til dig er ”Create your personal space”. Det er en fortælling om muligheder, kreativitet og individualitet. Men det er også en opfordring til dig om at bruge deres produkter på dine præmisser. De ser nemlig badeværelset som hjemmets vigtigste rum. Det bliver næsten ikke mere personligt. Det er et rum, som du bruger forbavsende meget tid i hver eneste dag. Derfor synes de også, at du skal have lov til at lege med din kreativitet, når du indretter dit badeværelse. Det er grunden til, at vi stiller et bredt sortiment til rådighed. Så du kan indrette dig præcis efter rummets størrelse, budget og din personlige stil. For de laver badeværelser til mennesker, som alle er forskellige. De ser badeværelset som dit personlige frirum, og ingen skaber det bedre end dig.

 

Derfor er deres mission at gøre det nemt og inspirerende at indrette dit badeværelse med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger. Alt sammen skabt med udgangspunkt i godt håndværk og med dybe rødder i dansk designtradition.

 

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet. 

Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.