SMUKKE LISTELOFTER OG BEKLÆDNING

 

Her hos Idégården Living er vi vilde med listelofter eller listebeklædning som det også kaldes, og det er der mange gode grunde til.

Et listeloft er en fantastisk ting at tilføje til din bolig. Rent praktisk giver listelofter en langt bedre akustik i din bolig, og mindsker baggrundsstøjen da de smukke lameller absorberer lyden bedre end de fleste andre lofttyper. Og samtidig er listelofter en virkelig lækker designmæssig tilføjelse til din bolig. Den skaber spil på et ellers kedeligt loft, skaber interesse på væggene, eller kan bruges som en flot detalje på væggen, som en slags kunstværk.

 


 

Vores lofter fås som udgangspunkt i egefiner, der er et både smukt og holdbart materiale. Vi har en lokal dansk snedker til at lave vores lofter til specifikationer, og hvert loft bliver lavet på bestilling. Men på trods af det er bestillingstiden kort; kun 2-4 uger fra du bestiller til du har loftet, alt efter mængde. Så de er både ægte dansk håndværk, har utroligt kundevenlige priser og har en, for produkttypen, kort leveringstid.

Skulle du ønske at få lavet et loft i en anden trætype, f.eks. fyr, ask, røget eg eller mahogni, så kontakt os endelig på [email protected] eller på tlf: 97 19 26 33, så får vi lavet et loft der passer præcis til dig.

 

Lofterne/beklædningen er ikke besværlige at sætte op, der bruges dykkere og fingerfærdighed, og derudover tiden til at gøre det, så om du ønsker at sætte lofterne op selv eller ej, er 100 % op til dig.

Lofterne kommer i en udgave med brandsikring og en uden. Brandsikring skal bruges hvis listeloftet skal bruges som eneste loft konstruktion, og i den forbindelse er det værd at bemærke at strøafstanden skal være 30 cm ved opsætning af loft med brandsikker bagbeklædning.

Sættes loftet derimod op på et allerede eksisterende loft eller som beklædning på væggene, er det meget nemmere, og absolut lige så godt at benytte lofterne uden brandsikret bagbeklædning.

Alt i alt så synes vi at vi har et godt produkt som vi meget gerne vil vise frem til dig herunder. Så lad dig inspirere af vores smukke liste beklædning/listelofter herunder.