Holder t/ håndbruser

Qtoo kollektionen blev lanceret i 2020 for yderligere at udnytte d lines evne til at opnå fuldstændig samhørighed i arkitekttegnede rum. Kollektionen bringer 100 % genanvendelige armaturer til markedet, der er produceret i syrefast AISI 316 rustfrit stål, som er det bedste og mest bæredygtige materiale til levering af sundt og rent drikkevand.

2.360,00 KR
Spørgsmål til produktet eller levering?Ring til os på +45 97 19 26 33
  •   Mulighed for levering i hele Danmark
  •   Åbent: Man-Fre 09.00 - 17.00 Lør 09.00 - 13.00 Søn Lukket

Qtoo kollektionens sortiment af bruse- og badekarssystemer består af tude, brusehoveder og kontrolenhedskombinationer og kan mikses/matches efter behov. Hvert element i systemerne er minimalistiske, hvor der er præcisionsdesignet omkring funktion.

Løsningerne er designet til at blive vægmonteret og til at sidde vandret på række med hinanden. Styreenhederne kontrollerer vandet og flowet og justerer temperaturen med en termostat med en smart anti-skoldningsfunktion til at beskytte familier med børn.

Produkterne er dækket af en 20 års garanti, hvilket også underbygger kvaliteten i håndværket. Qtoo kollektionen er tilgængelig i stål, kobber, charcoal og messing – både med børstet og poleret finish.

Yderligere information

VarenummerQS5690M
MålØ: 90 mm