Badeværelse

Badeværelset er et af de vigtigste rum i hjemmet og nok det rum, der er blevet kæmpet mest om. Især i de travle morgentimer, hvor du skal børste tænder, barnet skal tisse og ægtefællen skal i bad. Uanset hvor meget debat og kamp der har været om dette lille rum, så er det også vigtigt, at det er funktionelt, brugbart og med et flot design. Alt dette er nemlig med til at gøre morgenerne lettere for familien.

Hos Idégården Living har vi bestræbt os efter at have badeværelsesinventar, som er funktionelt, innovativt, moderne og ikke mindst i et bredt designudvalg, så du finder noget til dit behov. Vi har et stort udvalg af baderumsmøbler, badekar, bruseforhæng, lys og meget andet, som vil være perfekt til ethvert badeværelse i ethvert hjem. Tjek vores galleri ud og se, om du finder inspiration til dit nye badeværelse eller til det gamle, som skal renoveres. 

 

Find brusekabiner, bruseafskærmning og meget andet badeværelsesinventar

I vores inspirationsgalleri kan du se alt det, et badeværelse bør eller kan indeholde. Flotte hvide og lyse klinker og fliser, en moderne håndvask, ikke mindst lækre badeværelsesskabe, et badekar, toilet og en masse andet nødvendig badeværelsestilbehør. Vores store udvalg af badeværelsesinventar kan uden tvivl være en inspirationskilde for mange.

Der er mange beslutninger, som skal foretages, når man skal lave et badeværelse eller renovere det gamle. Først og fremmest hvilke klinker skal der være? Skal vi købe nye eller kan de gamle godt blive siddende? Hvordan skal håndvasken være? Hvilket armatur og ikke mindst skal der være underskab eller højskab ved siden af? Kommer det som en pakkeløsning måske? Dernæst toilettet – skal den være væghængt eller stående? Og hvordan skal trykknappen være? Sølv, hvid, mat krom eller noget fjerde?

Alle de muligheder kan være svære at stå med og kan nærmest virke som en uoverskuelig byrde. Især hvis man ikke har den store erfaring indenfor renovering eller opsætning og montering af et badeværelse. Derfor synes vi heller ikke, at du skal stå med den byrde alene i alt for lang tid.

Trænger badeværelset til et friskt pust?

Går du med tanken om, at badeværelset skal renoveres eller måske blot have et friskt pust? Så er vi klar med gode råd og fagkyndig vejledning. Uanset om dit badeværelse er stort eller småt, så finder vi en løsning, som er tilpasset dine ønsker. Med vores inspirationsbilleder har du mulighed for at finde inspiration til dit næste projekt. 

Du kan møde op i vores butik og showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning og få en mere direkte dialog omkring vores badeværelsesinventar. Dette er en oplagt mulighed, hvis du gerne vil se varerne i virkeligheden, som du måske er blevet inspirereret af eller har fundet interessante. Hermed kan du også finde ud af, om produkterne virkelig lever op til dine forventninger. Hvis et butiksbesøg ikke er en mulighed, er du mere end velkommen til at kontakte os via tlf. 97 19 26 33 eller via mail info@idegaarden.dk.