Gaspejse

Savner du autentisk pejsehygge eller er det et ønske, du har om dit fremtidige hjem? Så er gaspejse din løsning. Med gaspejse får du en 100 % autentisk pejsehygge helt uden besvær med brænde, sod og støv. Du tænder din pejs ved blot et enkelt klik på fjernbetjeningen.

Hos Idégården Living kan du finde et stort udvalg af de lækreste gaspejse, der med garanti vil skabe hygge i dit hjem sammen med det rigtige møblement og interiør. Gaspejse – også kaldet biopejse – er både smukke og dekorative og har vi sagt, at de er miljøvenlige? Alle af vores indendørs pejse kører enten på naturgas, flaskegas eller Bygas2. Dette er nemlig miljøvenlige gastyper, som hverken forurener indendørs eller udendørs.

 

Smukke og rammeløse biopejse

Du bestemmer selv, hvor din gaspejs skal placeres i dit hjem. Hvad enten det er en indbygget pejs, en fritstående eller om det er en udendørs gaspejs til hygge på terrassen. Gaspejsens alsidige placering gør det til en arkitektonisk perle i dit hjem, som vil give en stor wow-effekt. Især i stuen vil den kunne udkonkurrere fjernsynets placering.

Biopejse er en smuk og anderledes dekoration, du kan have i dit hjem. Du vil få hyggen, som ved en oprindelig pejs, men uden den besværlige rengøring og risikoen for at hele stuen bliver overophedet. Med vores biopejse vil du sprede en helt særlig hygge i dit hjem, som kun en pejs kan give.

Der er nemlig mange fordele ved en biopejs, som du ikke kan finde ved en almindelig pejs eller brændeovn. Du behøver fx ikke at rense denne pejs for aske, du behøver ingen skorsten og den udleder ingen skadelige partikler i nærmiljøet, som en almindelig pejs ville gøre. Derudover må du installere den i alle boliger uden at skulle have tilladelse fra myndighederne. Vi håber, at vores inspirationsgalleri kan sætte nogle tanker i gang hos dig omkring dit fremtidige hjem.

Et friskt pust med en miljøvenlig og smuk gaspejs

Har vores gaspejse fanget din interesse? Det håber vi sandelig. Vi synes selv, at det er et dekorativt og miljøvenligt valg fremfor en almindelig pejs. Hvis din interesse er fanget, så kom da ned i vores butik og showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning. Vores fagkyndige medarbejdere vil give dig en dybdegående og informativ rådgivning, forklare hvordan en biopejs fungerer og hvordan den vil være at installere i dit hjem.

Hvis et butiksbesøg ikke er en mulighed i den nærmere fremtid, kan du altid kontakte os på vores kundeservice. Det kan gøres via tlf. 97 19 26 33 eller på mail info@idegaarden.dk. Her vil vi forsøge at give dig en så kompetent rådgivning som muligt, selvom vi ville foretrække et fysisk besøg.

Værd at vide om gaspejse/biopejse

 

  • Gaspejse skal ikke rengøres for aske og sod
  • Du skal ikke fremskaffe brænde til en biopejs
  • Du behøver ikke nogen skorsten for at have en biopejs
  • En gaspejs er miljøvenlig og udleder ingen skadelige partikler i dit nærmiljø