Gulve, klinker og fliser

Hos Idégården Living har vi et stort inspirerende udvalg af gulve, klinker og fliser til dit hjem. Med vores store udvalg af gulvløsninger, vægklinker og -fliser er du garanteret en kvalitetsmæssig inspirationskilde. Man bygger ikke et hjem i løbet af ingen tid og det ved vi. Derfor vil vi anbefale dig at komme ned i vores forretning og se dine muligheder inden for gulve, klinker og fliser. Vores personale er eksperter inden for faget og vil med glæde hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Fliser, klinker og andre gulvløsninger er en hel verden for sig. Der er så mange muligheder og man skal tage stilling til både design, farve, form og ikke mindst kvalitet, pris og hvilket brand. Du kan få klinker og fliser fra Italien, som både kan bruges som gulv og væg til indendørs såvel som udendørs brug. Laminatgulve og vinylgulve i høj kvalitet og som er utrolig slidstærke og nemme at rengøre. Gulvtæpper er også en mulig løsning, som skaber en hyggelig atmosfære og er utrolig praktisk. Vi må da heller ikke glemme det klassiske trægulv, som har været en fast del i mange hjem og nok også vil fortsætte med at være det.

Fliser og klinker til bad, bryggers og udendørs brug

At vælge fliser og klinker som ens gulv- og vægløsning er der mange fordele ved. Det kan nemlig give dig en rigtig flot og robust gulvbelægning med en lang holdbarhed. Klinker og fliser er utrolig modstandsdygtige og slidstærke i forhold til fx trægulv og gulvtæpper. Taber du mad eller drikke, så vil det ikke påvirke gulvets kvalitet i så stor et omfang, som det vil ved andre gulvtyper. Derudover er fliser nemme at rengøre – uanset om du har fliser eller klinker i bryggerset, badeværelset, stuen, udenfor osv. Tjek endelig også resten af vores sortiment til badeværelset, hvis du alligevel er i gang med at kigge på klinker og fliser dertil. Du finder måske andre inspirationskilder til fx baderumsmøblerbruseren eller lignende.

Ens hjem bliver helt anderledes med fliser. Det kommer hurtigt til at ligne et moderne nybyggeri, som er minimalistisk og renligt, men fliser har også looket til noget mere rustikt og varmt over sig. Du kan altså finde klinker og fliser i den stil, du ønsker. Du finder store italienske brands som Novabell, Cerim, Fondovalle, Casa Dolce Case, Appiani og mange andre i vores sortiment, da vi mener, at italienerne er nogle af de bedste til at brug keramisk materiale. Der er vel heller ikke noget mere inspirerende end at kigge på italienske klinker, når man skal bygge eller designe et hjem? 

Laminat og vinylgulve til den travle familie

I dagens Danmark kan det med rengøringen godt være en ting som glipper. Begge forældre arbejder, børnene skal hentes fra skole og fritidshjem, og så skal der laves mad. Rengøring står ikke just øverst på ens ”to-do”-liste. Derfor er laminat og vinylgulve den lette, slidstærke og ikke mindst flotte løsning. Begge gulvtyper kan i dag laves i rigtig høj kvalitet og være super nemme at rengøre. Begge gulvtyper kan med fordel bruges i køkkenet, bryggerset, børneværelset og alle andre steder, hvor du tænker, at det vil være belejligt. Det vil være dumt ikke at overveje enten laminat eller vinyl, hvis du er i gang med et bygge et hjem.

Du kan få laminatgulve i mange forskellige designs, som bl.a. træ, beton og sten, og det vil ligne den ægte vare så meget, at du vil være i tvivl ved første øjekast. Før i tiden var laminat kendt for at være industrigulv, men det har ændret sig med deres høje kvalitet og nye designmuligheder. Vinylgulv har derimod altid været kendt for at være slidstærkt og nemt at vedligeholde. I dag har du imidlertid muligheden for at vælge flere lækre designs. Du kan gå efter det klassiske look eller vælge de mere sjove og vovede farvekombinationer. 

Gulvtæppe eller trægulv – Hvad skal være dit hjems gulvløsning?

Vi forstår udmærket, hvor svært det kan være at vælge. Vi har også selv svært ved at vælge, hvad vi ville foretrække som vores gulvløsning. Det hyggelige gulvtæppe eller det smukkeste fra naturens side, nemlig trægulv? Begge løsninger vil være oplagte til en del hjem og byggeprojekter. Spørgsmålet er jo blot, hvilket look man ønsker at gå efter i sin indretning og design. Det håber vi vores inspirationsbilleder kan hjælpe dig med.

Trægulv giver et autentisk udseende og har en lang levetid, hvis det bliver vedligeholdt ordentligt. I dag er mulighederne uendelige, når det kommer til trægulves design, farve, materiale og størrelse. Derfor håber vi, at du vil blive inspireret af vores nøje udvalgte inspirationsbilleder. Gulvtæpper har derimod altid været hyggelige, praktiske og meget mangfoldige og alsidige med deres forskellige farver. Man kan vælge alt fra væg-til-væg-gulvtæpper til tæppefliser, som giver dig mulighed for at kaste dig ud som designer og give dit hjem et personligt præg.

Vi håber, du bliver inspireret af vores galleri her på hjemmeside, ellers kan du komme ned i vores forretning og se vores showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning. Vores medarbejdere er mere end klar på en lille snak om gulvløsninger til dit hjem.