Gulvtæpper

Der er mange gode grunde til at være vilde med gulvtæpper eller i hvert fald at overveje at have det i sit hjem. Det er hyggeligt, praktisk, mindsker rumklang og i dag kan du finde tæpper i hvilket som helst design med et utal af farver eller mønster. Du kan få almindelige gulvtæpper, væg-til-væg-gulvtæpper og de kreative tæppefliser, hvor du selv skaber det mønster, du ønsker, og dermed dit helt eget design.

Hos Idégården Living er vores gulvtæpper nøje udvalgt med design og kvalitet for øje. Derfor håber vi, at du kan finde noget inspiration i vores store galleri af gulvtæpper og muligvis finde en farve, stil eller motiv, som du kunne forestille at have i dit hjem. Vi mener nemlig, at gulvtæpper kan bruges i enhver sammenhæng både på børneværelset, stuen, entreen, kontoret eller måske endda i større virksomhedslokaler.

Hvordan skal dit gulvtæppe være?

Hvordan dit gulvtæppe skal være, kan faktisk være et ret svært spørgsmål at svare på. Nogle gange er det lettere at sige, hvad det ikke skal være. Man ved det bare, når man ser det. Det er derfor, vi har lavet vores inspirationsside. For at folk kan blive inspireret fremfor at møde op i en butik og ikke vide, hvad de skal kigge efter eller gøre.

Der er ikke noget mere lækkert end at stå op om morgenen og mærke det varme, lune gulvtæppe mod ens bare fødder. Dette kan du få med et væg-til-væg-gulvtæppe i hele dit hjem og de kommer desuden i alverdens farver og mønstre. Et mønstrede tæppe vil være et sikkert hit på børneværelset og indbyde til mange timers sjov og leg.

Tæppefliser er en kreativ og anderledes måde at få et gulvtæppe ind i sit hjem på. Tæppefliser er, hvor du lader designeren i dig skabe, hvordan du ønsker dit gulv skal være. Det giver dig uendelig af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser for dine udfoldelser. Du sætter på den måde et personlig præg i dit hjem, bolig eller virksomhed. 

Har inspirationen ramt dig eller skal du lige have en hjælpende hånd?

Der er ingen skam i ikke at føle sig inspireret. Tværtimod. Det hænder nogle gange. Det er derfor, vi har lavet de her inspirationsgallerier både med gulvtæpper, trægulve og fliser, så du kan få gang i inspirationen til skabelsen af dit byggeprojekt eller hjem.

Men til sådan nogle store byggeprojekter behøver man jo ikke at stå alene. Derfor vil vi glædeligt tilbyde en hjælpende hånd. Kontakt os gerne via telefonen eller på mail, hvor du bl.a. også kan booke et møde med en af vores fagkyndige sælgere. Ønsker du en mere uforpligtende snak, kan du smutte forbi vores forretning og showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning. Vi er sikker på, at vi kan finde et gulvtæppe eller to, som vil kunne sætte gang i de små grå.

Værd at vide om vores tæpper

  • Tæpper giver komfort i et hjem, hvor der er meget bevægelse.
  • Tæpper afhjælper dårlig akustik og støj.
  • Tæpper hjælper til at holde på varmen i hjemmet.
  • Vores tæpper er produceret i miljøvenlige materialer.