Klinker og fliser

Hos Idégården Living er vi eksperter, når det kommer til klinker og fliser. Vi må ærligt talt sige, at vi har en stor kærlighed til netop dette område og vi har igennem mange år arbejdet os til den store viden, som vi i dag besidder og bruger til at rådgive vores kunder med. Vi håber derfor meget, at du vil blive inspireret af vores billeder her på sitet og det måske kunne resultere i, at du vil komme ned i vores fysiske butik og få et lille kig på vores udvalg.

Vores store kærlighed er især faldet på keramiskbrændte klinker fra Italien. Italienerne kan bare noget på det område og vi synes, at de laver nogle af de bedste og smukkeste klinker i Europa. Hvorfor du burde vælge klinker og fliser til dit hjem, skyldes, deres robusthed, alsidighed og design. Du kan bruge dem i alle tænkelige rum og værelser både som gulv og på væggene og indendørs såvel som udendørs. Du finder ikke et mere alsidigt og brugbart materiale som klinker.

Indret dit hjem med fliser og klinker fra Novabell, Cerim m.m.

Vi er utrolig stolte af vores store sortiment af klinker og fliser fra store og kvalitetsbevidste brands. Vi håber inderligt, at du vil lade dig inspirere af vores online udvalg og dermed komme ned i vores butik. Vores showroom er placeret på Teglvænget 5, 7400 Herning og her vil vi gladelig guide og rådgive dig til det rette køb af klinker og fliser. Om du skal have størrelserne 1x1 cm eller 160x320 cm, skal vi nok være behjælpelig.

Vi forhandler med brands som Novabell, Cerim, Fondovalle, Casa Dolce Case, Appiani og mange flere. Vi mener selv, at disse italienske producenter er de bedste, når det kommer til klinker. Det vil være klinker, som du vil kunne bruge i mange år, uden at det ville kunne ses på dem. Klinker vil være perfekte inde på badeværelset, i bryggerset eller stuen og ikke mindst udenfor på terrassen sammen med en lækker gaspejs.  

Inspirerende klinker og fliser i Herningområdet

Med vores klinker og fliser er det vitterligt kun din fantasi, som sætter grænser for deres brug. Om du vil have eksklusive natursten, cement, betonlooket eller gå hele vejen med klinke i farver, så vil vi hjælpe dig. Det behøver ikke at være mere uoverskueligt at skulle designe, bygge eller renovere. 

Du kan møde os på vores adresse eller kontakte os med spørgsmål via telefon 97 19 26 33 og på mail info@idegaarden.dk. Du kan faktisk også booke et møde med os, hvis du allerede ved på forhånd, at det ikke bliver en kort samtale. Vi vil være 100% dedikeret til dig.  

Værd at vide om klinker

SLIDSTÆRKE

  • En keramisk klinke defineres ud fra en slidstyrke skala på 1 til 5, hvor 5 er de mest slidstærke.
  • Hos Idégården Living arbejder vi hovedsageligt med klinker i kategorien 4 eller 5.

SMUKKE

  • Keramiske klinker kræver ikke meget for at de holder deres smukke udseende i mange år, efter de er blevet lagt. 

NEM VEDLIGEHOLDELSE

  • På grund af brændingen af fliserne, vil skidt og snavs kun sætte sig på overfladen af fliserne.
  • Dette kan nemt fjernes med almindelig rengøring.
  • Det gør at de er superpraktiske i de fleste hjem, og er nemme at holde rene. 

BRED STØRRELSESGUIDE

  • Der er et stort udvalg i formater!
  • Fås fra 1 x 1 cm og helt op til 160 x 320 cm.