Laminatgulve

Vi synes selv, at vi har et meget inspirerende udvalg af laminatgulve og dette er også en gulvløsning, vi vil foreslå travle familier at lægge i deres hjem. Udviklingen inden for laminatgulve har gjort, at du nu kan få utrolig smukt laminat i høj kvalitet, som har den fantastiske fordel at være slidstærk og nem at rengøre.

Hos Idégården Living finder du et stort udvalg af laminatgulve, hvor du både kan finde designs, som imiterer trægulve og fliser til perfektion. Efter vores mening er laminatgulv det oplagte valg, hvis du gerne vil have trægulv eller fliser som look, men som stadig skal være slidstærkt, rengøringsvenligt og nemt at vedligeholde. Et laminatgulv er faktisk så godt som vedligeholdelsesfrit, fordi det hverken skal slibes eller lakeres.

Skab dit hjem med laminatgulve fra Idégården Living

Heldigvis er man gået fra at forbinde laminatgulve med industri og begyndt at tage det ind i moderne privatboliger. Det skyldes trods alt den udvikling og forbedring, som er sket med laminatgulve og ikke mindst, hvor nemt det er at have med at gøre i en travl hverdag. Du skal slet ikke bekymre dig angående gulvvarme, da stort set alle laminatgulve er velegnet til dette i dag. Akustikken bliver heller ikke noget problem, hvis du placerer et akustikunderlag under det monterede laminatgulv. Du vil kunne høre en betydelig forbedret akustik.

I dag kan man få laminatgulve i flotte farver og mønstre og i naturtro designs. Laminatgulve kan i dag imitere trægulve og fliser til ugenkendelighed. Derfor er laminatgulv brugbart i stort set alle rum og værelser, måske med undtagelse af vådrum medmindre andet er oplyst. Du skal derfor ikke være bange for at give dig i kast med sådan et smukt og undervurderet materiale som laminat. I køkkenet vil det i særdeleshed være optimalt og lækkert at have, da det bliver hurtigt og nemt at rengøre gulvet. Men det er også et oplagt valg både i stuen, soveværelset og på børneværelset. 

Få fagkyndig rådgivning og vejledning fra os

Har vi vækket din interesse? Det er vi glade for. Hos Idégården har vi et stort udvalg af laminatgulve, vinylgulve, trægulve og mange andre gulvløsning i forskellige prisklasser. Uanset hvilket gulv du søger, vil vi med glæde hjælpe og rådgive.

Du er derfor mere end velkommen til at komme ned i vores butik på Teglvænget 5, 7400 Herning og få dig et lille uforpligtet kig på vores materialer og udvalg. Hvis du derimod ikke har mulighed for et besøg foreløbigt, kan du også kontakte os på telefonen eller via mail. Vores kompetente medarbejdere vil gøre deres for, at du får den bedste oplevelse hos os som kunde.

Værd at vide om laminatgulve

  • Slidstærkt
  • Let at rengøre
  • Praktisk
  • Prisvenligt
  • Stort udvalg i farver og designs