Trægulve

Du finder ikke noget smukkere og mere forførende end trægulve. Derfor undrer vi os heller ikke over, at du gerne vil inspireres i forhold til dette materiale. Trægulve kommer i mange forskellige farver, træsorter og størrelser, hvilket gør det svært kun at falde for en slags. Der findes flere forskellige typer af trægulv såsom plankegulv, skibsplankegulv, parketgulv og stavparket, som blot er nogle af de mest udbredte, og de kommer også i flere forskellige træsorter såsom ahorn, ask, bøg, eg, fyrretræ og mahogni.

Hos Idégården Living finder du et stort udvalg af både lyse og mørke trægulve, som kan inspirere dig til indretningen af dit hjem. Vi har både trægulve, som er rolige at se på og de, som giver lidt liv og struktur til hjemmet. Du skal dog huske, at trægulvets farve ændrer sig en smule med tiden. Lyse træsorter bliver mørkere, mørke træsorter bliver lysere.

Trægulve som inspirerer til mere

Hvis man tager et hurtigt kig i vores inspirationsgalleri, kan du hurtigt se, hvordan vi har forsøgt at gøre det alsidigt og bredt. Intet hjem er ens og ingen forventer det samme af deres trægulv. Vores vigtigste parameter, når det kommer til trægulve hos os, er kvalitet og forskellighed. Derfor opfordrer vi, at du kommer et smut forbi vores showroom i Herning og får dig nogle afklaringer og nye inspirationskilder.

Træ er et naturmateriale, man let forelsker sig i. Det forstår vi godt. Trægulv vil både kunne bruges i køkkenet, stuen, soveværelset, børneværelset og hvilket som helst andet rum i dit hus. Du skal derfor ikke være bange for dette materiale. Hvis du alligevel tager et smut forbi vores forretning, kan du da også lige tjekke vores store udvalg af møbler og interiør. Måske finder du noget, som passer til indretningen med dit fremtidige trægulv. 

Idégården Living har kunden i fokus

Har du fundet noget, du kan lide i vores online inspirationsgalleri? Det håber vi sandelig. Men vi håber også, at du kommer et smut forbi. En ting er at se på et stykke træ, det er noget helt andet at stå med træplankerne i hånden. Kom derfor ned i vores forretning og showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning og vi kan tage en uforpligtende snak. Du kan også kontakte os og booke et møde på vores mail info@idegaarden.dk, hvis du allerede er fast besluttet, hvad du vil se på eller få fagkyndig viden omkring.

Værd at vide om trægulve

  • De har et autentisk udseende, da der bruges 100 % naturligt træ i skabelsen af trægulv.
  • De har en lang levetid, da et trægulv kan genskabes ved at slibe det let, når man synes at gulvet har fået for meget patina.
  • Et trægulv kan normalt let slibes 2-4 gange alt efter, hvor tykt et slidlag gulvet har.