Vinylgulve

Der er ingen tvivl om, at vinylgulve er kendt for at være slidstærke og utroligt nemme at rengøre. Det har de altid været, men i dag er de også et designvalg. Fremfor blot at være nemme at rengøre og svære at slide, så kan du vælge mellem klassiske designs og sjove og vovede farvekombinationer. Du kan simpelthen give dit gulv det look, det fortjener. Lad dig inspirere af vores store udvalg og se, om du ikke finder et design, som kunne give dig inspiration til mere.

Vi hos Idégården Living er utroligt begejstret for vores sortiment af vinylgulve. Vi mener selv, at det er et lækkert gulvmateriale, som er perfekt til den travle familie eller som et kunstnerisk valg. Vores vinylgulve er af høj kvalitet og kommer samtidig i mange forskellige designs og formater. Du kan endda få vinylgulve som imiterer fliser, klinker og ikke mindst trægulve. Du har derfor muligheden for selv at vælge det vinylgulv, du ønsker dig.

Lækre vinylgulve til den travle familie

Vi synes, at vinylgulve er det rette og gode valg – sammen med laminat – når det gælder om at vælge gulv til den travle familie. Det er ingen hemmelighed, at vi i dag arbejder meget og når man har hentet børnene, lavet aftensmad og hjulpet med lektierne, så er overskuddet der bare ikke til den store rengøring.

Med vinylgulve skal du ikke tænke over, hvorvidt den lille ødelægger det med spildt mad og drikke. Vinylgulve kan nemlig tåle store mængder af væske, inden det lader sig påvirke. Derudover er dets overflade utrolig blød og derfor rart at gå på - både for dig og de tumlende børn.

Intet rum er for fint, for stort eller for småt til vinylgulve som løsning. Du kan både bruge vinyl i køkkenetstuen, bryggerset, entréen, børneværelset eller hvor du ellers kunne forestille dig at have lækkert og slidstærkt gulv. Du kan både få vinylgulve med en glat eller skridsikker overflade, så du eller dine børn ikke vil glide rundt og komme til skade. Du kan dermed vælge den overflade, du har behov for i dit hjem.  

Kom ned i butikken og få en snak

At skulle vælge en gulvløsning eller lade sig blive inspirereret af det er bare ikke det samme på en computerskærm som i virkeligheden. Du kan ikke mærke på overfladerne eller se, hvordan designet eller farverne er i de forskellige lys. Du har desuden også mulighed for at spørge en fagkyndig og få et svar i det øjeblik, du spørger.

Derfor opfordrer vi på det stærkeste til, at du kommer ned i vores butik og showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning. Vores medarbejdere vil gøre deres for at hjælpe dig på vej til en god gulvløsning. Du er også mere end velkommen til at kigge på vores laminatgulve, gulvtæpper eller noget helt tredje. Vi er sikker på, at du vil finde noget, som du vil kunne forestille dig i dit hjem.

Værd at vide om vores vinylgulve

  • Vinyl har en utrolig høj slidstyrke
  • Vinyl er nem at vedligeholde
  • Vinyl har en blød overflade, der gør dem rare at gå på
  • Vinyl fås både med en glat overflade eller en skridsikker overflade alt efter behov
  • Vinylgulve er som regel billigere prismæssigt end fx trægulve