Køkken

 

Skal du at bygge et køkken eller ønsker du blot at renovere og pifte dit gamle køkken op? Så er du kommet det rette sted. Hos Idegården Living finder du et stort inspirationsgalleri til at starte dit køkkenprojekt op med. Du kan finde alt mulig inspiration til dit nye køkken sammen med os. Nye gulve, vægge, emhætter, armaturer og meget andet lækkert, som vil få dine køkkendrømme til at gå i opfyldelse.

Med os vil madlavningen og samværet i køkkenet være en sand fornøjelse og vil byde på mange hyggelige stunder. En familie bruger mange af sine kvalitetstimer sammen i et køkken. Man laver mad sammen, spiser sammen, hjælper med lektierne, tegner, og meget andet, som bringer familien tættere. Derfor skal køkkenet være mere end blot et sted, hvor man spiser og laver mad – det skal være et hyggeligt opholdsrum, som inviterer til varme, hygge og tryghed for familie og venner.

Inspirerende køkkengalleri hos Idégården Living

 

Der er mange elementer, som skal overvejes og udtænkes, når man begynder på at lave køkken. Man skal tænke over gulvløsninger – skal det være lækre trægulve, bløde gulvtæpper eller praktiske vinylgulve? Man kunne også overveje, hvorvidt der skal bruges klinker og fliser i visse områder i køkkenet, som fx op ad væggen ved komfuret.

Herefter er det selve køkkenet, som skal udtænkes og realiseres. Hvordan skal emhætten være og hvilken vask og armaturer skal der bruges. I vores billedgalleri kan du finde et stort udvalg af moderne emhætter, som vil suge dampen og fjerne lugten, men alligevel ikke være særlig larmende og bemærkelsesværdig. De vil være diskrete og nydelige at se på – ikke som en kæmpe klods i køkkenet.

Et godt køkkenarmatur er også et must. Sammen med de hårde hvidevarer og spisebordet er håndvasken og vandhanen nok en af de elementer, man bruger mest i et køkken. Den skal fjerne rester, komme med varmt vand til opvasken, bruges til at vaske hænder eller komme med koldt drikkevand. Derfor er det vigtigt, at ens valgte armatur er funktionelt, pligtopfyldende og ikke mindst æstetisk at se på.

 

 

Få inspiration til køkkenet og indret sammen med os

 

Vi hos Idégården Living ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten, prisen eller designet. Vi forventer heller ikke, at du vil gøre det samme med dine ønsker. Med os ved din side vil dine køkkendrømme ikke være særlig langt væk eller være urealistiske at opfylde. Med vores inspirationsgalleri vil du med garanti finde noget, som vil kunne passe til dine køkkendrømme.

Kom gerne ned i vores butik og showroom og se for dig selv, hvorledes vores sortiment af inventar til køkkener måske kunne blive en del af dit. Vores adresse er Teglvænget 5, 7400 Herning og vores fagkyndige rådgivere og sælgere vil besvare dine undren, tvivl og spørgsmål, hvis du skulle have nogen, på bedst muligt vis. Du kan også sagtens kontakte os på tlf. 91 19 26 33 eller mail info@idegaarden.dk. Vi vil gøre vores for at hjælpe og inspirere.