Stue

 

Folk er forskellige, hvilket gør, at der er mange måder at indrette sin stue på. Hver personlighed har sin egen personlige stil. Stuen er en af de steder, hvor ens personlighed vil være mest fremtrædende for udefrakommende. Vi har derfor samlet en masse inspiration og indretningsidéer her på denne side, så du kan få gang i tankerne og muligvis finde nøjagtig det, du mangler til din stue.

Hos Idégården Living finder du et stort inspirerende galleri med masse indretningsmuligheder indenfor møbler, interiør, biopejse og listebeklædning. Vores galleri består af det nyeste indenfor indretning af dit hjems stue. Ved at gå på opdagelse her – det kunne både være indenfor gulve, møblementet, interiøret og meget andet – vil du med garanti finde et eller andet, som vil vække din interesse eller nysgerrighed.

Inspirerende stueindretning finder du her

Stuen er hyggens rum. Man sidder sammen med familien og vennerne foran pejsen eller man ser en god film. Man hygger med brætspil sammen med børnene eller måske sidder man og har alenetid med en god bog i stearinlysets skær. Uanset hvordan du foretrækker at hygge i din stue, er omgivelserne vigtige. Hvis din indretning ikke opfattes som hyggelig af dig selv eller resten af husets beboer, så kan det være svært at få den hyggelige stemning i det hele taget.

Hvordan forestiller du dig din stue? Forestiller du dig lyse trægulve med hvide listebeklædninger i loftet og en gigantisk sofagruppe med lænestole og puffer samt et sofabord i midten, som alle er centreret omkring? Måske ser du din stue med hvide klinker på gulvet, en simpel sofa, som er placeret foran pejsen og en stor bogreol ved din side?

Uanset hvordan du forestiller dig din stue – eller måske ved du, hvordan din stue ikke skal være – så vil vi hos Idégården Living glædeligt hjælpe. Vi ved nemlig, hvor svært det kan være at stå med et bygge- eller indretningsprojekt. Derfor håber vi, at du kan finde inspiration på vores hjemmeside, som måske vil ende med en fast beslutning af en art.

 

Få hjælp af Idégården Living

Vi er utroligt stolte af vores produkter og inspirerende sortiment. Vi tilbyder nemlig høj kvalitet kombineret med en personlig og tilpasset service og ekspertise. Vi ved faktisk, hvad vi snakker om, og denne viden ønsker vi at dele med dig. Dine drømme er nemlig vores specialitet, som vi på ingen måde mener er uopnåelige. 

Fandt du noget i vores stuegalleri, som vakte din interesse? Det håber vi sandelig. I stedet for blot at kigge drømmende på en computerskærm så kom ned i vores butik og showroom. Vi er placeret på Teglvænget 5, 7400 Herning, og vores ansatte er klar til at hjælpe dig og vise dig vores produkter. Ting på en computerskærm er bare ikke altid det samme som i virkeligheden, så vi vil opfordre dig på det kraftigste til at tage et smut forbi.

Er et besøg i den nærmeste fremtid ikke en mulighed, har vi selvfølgelig også en fantastisk kundeservice. Du kan kontakte os på tlf. 97 19 26 33 eller skrive en mail på info@idegaarden.dk. Vi vil forsøge at svare dig hurtigst og bedst muligt.