Appiani

Unikke mosaikker fra italienske Appiani

Appiani er en italiensk producent af mosaikker. Graziano Appiani startede virksomheden i den Italienske by Treviso tilbage i 1873. Appiani er senere blevet en del af Altaeco group. Appiani har med årerne udviklet og tilpasset sin produktion til tidens standard og herigennem sikret en utrolig høj kvalitet.  

Appiani brænder for at lave smukke kreative mosaikker. Produktionen er opdelt i komplementære produkter lavet ved hjælp af forskellige produktionsteknologier, der kan kombineres med hinanden.  Appiani benytter især “Monopressocottura” teknikken, der er baseret på brugen af tørpressede glasurer og ler til produktion af det keramiske produkt. Mosaikerne bliver brændt ved høje temperaturer, som gør dem ekstra slidstærke og dermed ideelle til utallige anvendelser som gulv- eller vægbeklædning både indendørs og udendørs.

Her hos Idégården Living fører vi Appianis mosaikker, fordi vi synes de er både funktionelle, smukke og af den høje kvalitet som alle de klinker vi forhandler skal være. Appianis viden, design og teknologi spiller sammen til at lave et bredt udvalg af spændende produkter.

 

Appiani produktserier