Knud Holscher Væghængt toiletspand - sort - stål

Price From:
3.000,00 KR
Spørgsmål til produktet eller levering?Ring til os på +45 97 19 26 33
  •   Mulighed for levering i hele Danmark
  •   Åbent: Man-Fre 09.00 - 17.00 Lør 09.00 - 13.00 Søn Lukket

Med sine runde glatte former og det elegante sorte stål passer denne toiletspand ind i ethvert badeværelse. Den skal vægmonteres, hvilket er særdeles praktisk, idet den ikke fylder på gulvet og derved letter rengøringen.

Det runde hul gør, at den er berøringsfri og at man blot med én hånd kan smide tomme toiletruller og andre genstande ud i den. Toppen af spanden er et vippelåg, som gør den nem at tømme. Alt i alt en elegant og praktisk toiletspand, der sætter prikken over i’et på ethvert badeværelse.

Toiletspanden kommer ikke med en indsats, men kommer derimod med en stål-bøjle, hvor man skal fastsætte en affaldspose. På den måde er affaldsposen ikke synlig. 

Toiletspanden er designet af Knud Holscher, som er kendt for hans rene, minimalistiske linjer, som passer ind i alle hjem. Den håndforarbejdet toiletspand er skabt i 50-70% genanvendt, børstet rustfrit AISI 316 stål, med en sort silkemat finish. Den særlige høje kvalitet medvirker en lav vedligeholdelse, samt en garanti på 20 år. Toiletspanden rummer 15 liter og leveres med alt materiale til montering, samt monteringsvejledning.

Yderligere information

Varenummer447097R1100