Køkken

Køkken

Køkkenet er stedet, hvor familien samles. Det er her, du nyder de stille morgentimer og spiser dine måltider og gerne i hyggeligt samvær sammen med dine kære. Du sidder og hjælper børnene med lektierne, du står og kokkerer til familien, det er her, hvor dansk hygge opstår. Det er derfor, mange kalder køkkenet for hjertet i hjemmet – og vi vil gerne hjælpe dig med at indrette hjertet i din bolig.

Hos Idégården Living skal du ikke gå på kompromis med dine ønsker og drømme. Med os skal vi nok gøre dine byggeprojekter til en realitet. Se vores store udvalg af emhætterarmaturer og vandhaner til køkkenet i forskellige farver, materialer og designs. Du vil med garanti finde noget, som du vil kunne indrette dit køkken med.

 

Find moderne emhætter og lækre amaturer til køkkenet

Med vores sortiment af emhætter og armaturer til køkkenet er du blot et lille klik væk fra et smartere og mere funktionelt køkken. I dag kræves der meget af samtidens køkkenprodukter og redskaber. De skal selvfølgelig være funktionelle, topmoderne i designet og så må de også godt komme til en overskuelig pris. Lad dig inspirere af vores skønne udvalg – du behøver ikke at tage en forhastet beslutning. Kom gerne ned i vores forretning og se vores showroom. Tjek også gerne vores udvalg af interiør. Her kan du både finde flotte vaserting til væggen og skærebrætter, som med garanti vil være brugbare til netop dit køkken.

Vores køkkenarmaturer og vandhaner er nogle af de bedste på markedet lige nu. De er flotte og moderne og kan sagtens bruges både til køkkenet og bryggerset. De er nemlig udvalgt på baggrund af deres kvalitet, funktionalitet og design, så du vil sagtens kunne finde et armatur til dit køkken, hvad enten det er indrettet minimalistisk eller hvis det er mere rustikt af udseende.

En god emhætte er et must i ethvert køkken. Den skal helst være god til at suge dampen og lugten, men helst ikke for larmende. Desuden må dens design gerne være simpel og diskret. Du kan finde modeller, som enten er frithængende eller skråtstillende, og som faktisk vil være en fryd for dine øjne. Med en af vores emhætter vil du sagtens kunne se funktionalitet og de smarte detaljer som værende med til at gøre hverdagen lidt lettere for dig og din familie. Start din køkkenindretning sammen med os. 

Indret dit køkken sammen med os

Hvor der er hjerterum, er der husrum. Dette har ikke været mere sandt og hjerterummet vil vi gerne være med til at indrette sammen med dig. Hos Idégården Living er det kundens oplevelse, som er i fokus, og jeres ønsker, som vi bestræber os på at opfylde. Du skal jo nødigt ende med en forkert emhætte eller fortryde din nye køkkenvandhane.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for at få fagkyndig rådgivning. Du kan enten møde op på vores adresse Teglvænget 5, 7400 Herning, ringe på tlf. +45 97 19 26 33 eller skrive via vores mail på info@idegaarden.dk. Vores medarbejdere vil gøre deres, så du vil blive tilfreds med dit kommende køkken.