Qtoo Kombineret brusesæt - Stål

28.270,00 KR
Spørgsmål til produktet eller levering?Ring til os på +45 97 19 26 33
  •   Mulighed for levering i hele Danmark
  •   Åbent: Man-Fre 09.00 - 17.00 Lør 09.00 - 13.00 Søn Lukket

Qtoo kollektionen er garant for design i moderne minimalistisk stil i perfekt harmoni med både innovative og funktionelle løsninger. Et råt arkitektonisk udtryk, hvor de bløde feminine former, den autentiske følelse massivt rustfrit stål giver, fuldendes i nøje afstemte geometriske linjer.

Produkterne er produceret af rustfrit stål, som er et 100% genanvendeligt materiale, og har en ekstraordinær lang levetid, der forbliver smukke med et minimum af vedligehold. Der er færre tungmetaller i rustfrit stål sammenlignet med forkromet messing, som traditionelt benyttes til fremstilling af armaturer. Der bruges ingen kemikalier i forarbejdningen af det rustfrie stål.

Qtoos bruseløsninger kan kombineres efter dit ønske, der findes forskellige varianter af brusehoveder, slanger, lofts- og vægarme. Du kan vælge en mikser eller den innovative 2-vejs termostat. Termostaten justerer temperaturen og har en smart indbygget antiskoldnings-funktion som ekstra sikkerhed, især for børnefamilier.

Alle produkter der forlader fabrikken er testet ved 15 bar tryk for at fjerne risiko for lækage. Alle dele er omhyggeligt udvalgt i bedste kvalitet. Vi bruger udelukkende komponenter af højeste kvalitet, såsom keramiske miksere og certificerede luftblandere. Alle produkter fremstilles på vores egen fabrik med streng kvalitetskontrol, og vi tilbyder 20 års garanti. 

Vi har vandbegrænsende luftblandere som standard i alle vores produkter, for at reducere vandforbruget.

Med Qtoo, kan du være sikker på at tappe renere vand. Qtoo har GDV godkendelse såvel som NSF/ANSI61-certificering. Certificeringerne er din garanti for, at alle sundhedsmæssige krav og godkendelser er overholdt. Ydermere er det et faktum, at rustfrit stål afgiver færre tungmetaller til vandet.

Alle vores produkter er blyfri og allergivenlige.

Yderligere information

VarenummerQS3200-340WM