Stue

Stue

Stuen er stedet, der kombinerer mennesker og ting. Familien samles om en god film og venner over en interessant samtale med vin i hånden. Stuen er desuden også det rum, hvor vi udstiller vores samlinger af dekorationer og souvenirs, som vi har købt over årene og som samtidig fortæller vores historie.

Hos Idegården Living finder du et stort udvalg af alt det, som du skal bruge for at kunne indrette og skabe din stue. Vi har et nøje udvalgt sortiment af møbler, interiør, fliser og klinker og værktøj dertil, biopejse og ikke mindst listebeklædninger, som hver især har en masse at byde på. Som sagt har vi alt det, du skal bruge for at indrette din stue.

 

Få biopejse, møbler, klinker og fliser m.m. til din nye stue

 

Uanset om du skal bygge din stue op fra ny eller om du blot mangler en ny sofa, listebeklædning eller lignende, er det vores mål at hjælpe dig med at kombinere alt og alle, du elsker. Du vil i vores sortiment finde alle de produkter og genstande, du skal bruge til at skabe din nye stue. Vi har forsøgt at gøre vores sortiment så alsidig og bred som overhovedet muligt, så du kan finde det helt rigtige til din stue. Ingen mennesker er ens, hvorfor skulle deres stuer så være det?

Du starter med gulvet – hvilken gulvløsning ønsker du? Trægulve, klinker og fliser, måske tæpper eller noget helt fjerde? Når den beslutning er taget, kan du begynde på listebeklædningen og skulle du måske ikke investere i en lækker biopejs. Den kan både være indbygget eller fritstående. Herefter kommer møblerne og interiøret. Hvordan skal selve din stue være? Skal du have en stor sofagruppe eller blot en enkel sofa? Hvad med sofabordet? Der er mange ting, man skal have overvejet, inden man kan sige, at ens stue er færdigindrettet, hvis det overhovedet er muligt at den bliver det.

Vi ønsker ikke, at du skal foretage dig en forhastet beslutning. Vi vil nemlig gerne have, at du ender med det rigtige køb allerede første gang. Tjek derfor vores sortiment nøje ud og lad dig inspirere i første omgang, inden du foretager købet. Uanset hvad du foretrækker, glæder vi os til at hjælpe dig med din drømmestue.

 

 

Få inspiration til stuen med Idégården Living

 

Sammen med Idégården Living er du garanteret inspirationskilder både til stuen, køkkenet, badeværelset og mange andre rum i dit hjem. Selvfølgelig alt sammen til retfærdige priser, i høj kvalitet og i et lækker design. Du kan møde op i vores butik og showroom på Teglvænget 5, 7400 Herning og få en mere direkte dialog omkring vores inventar til stuen.

Dette er en smart måde, hvis du gerne vil se varerne, som du er blevet inspirereret af eller har fundet interessante, i virkeligheden. Samtidig kan du også finde ud af, om de virkeligt lever op til dine forventninger. Hvis et butiksbesøg ikke er en mulighed, er du mere end velkommen til at kontakte os via tlf. 97 19 26 33 eller på mail info@idegaarden.dk.