Tom Dixon Fat dørstopper - stål - charcoal - blå - messing

Price From:
630,00 KR
Spørgsmål til produktet eller levering?Ring til os på +45 97 19 26 33
  •   Mulighed for levering i hele Danmark
  •   Åbent: Man-Fre 09.00 - 17.00 Lør 09.00 - 13.00 Søn Lukket

Sammen med den britiske designer Tom Dixon har vi skabt Fat kollektionen - en serie af beslag til døren.

Vores Fat dørstopper er udformet i det yderst modstandsdygtige materiale; AISI 316 rustfrit stål. Produktet er så holdbart, at det garanteres i 20 år. 

Serien består af et dørgreb, nøgleskilt og vrider, samt en dørhammer og en dørstopper. Som resten af d line porteføljen er hvert produkt i Fat kollektionen tilstrækkelig minimalistisk til at være tidløst i sit design, hvor skønheden kommer fra sin afrundede profil og oppustede silhuet, snarere end fra overflødige detaljer.

For at intensivere kollektionens æstetiske udtryk har Tom Dixon forstørret silhuetten af produktets 'normale' form for at skabe blødere kanter og en mere generøs profil. Designeren bruger ordet ’fat’ [fed] til at antyde generøsitet og blødhed i hans designs. Resultatet er et opgør med hårde flader og kanter, og er i stedet blevet til en serie af oppustede elementer, der ganske enkelt er 'federe' end normen.

Kollektionen kommer i farverne: charcoal, elektrisk blå, poleret messing, samt vores signatur-finish; børstet rustfrit stål. 

Yderligere information

Varenummer429014P4000