Armaturer og vaske

Flotte armaturer og vaske til badeværelset

Hos Idegården Living har vi et stort sortiment af nøje udvalgte produkter indenfor armaturer og vaske i høj kvalitet og moderne design, som passer perfekt til dit badeværelse. Hos os finder du modeller fra nogle af de bedste brands på markedet. Med vores store udvalg har du derfor mulighed for at indrette dit drømmebadeværelse, præcis som du ønsker. 

Kvalitets materialer og stilrent design

Vi har armaturer og vaske i en lang række forskellige materialer og designs med varierende funktioner. Vores sortiment af armaturer inkluderer materialer i børstet og blank messing, krom samt rustfrit og børstet stål. Du kan frit vælge mellem farver som den traditionelle sølvhane eller en mere moderne vandhane i guld eller mat sort. Dermed kan du nemt finde lige netop dén model, som passer til din nye vask og indretningsstil. Fælles for vores armaturer er, at de er lette at rengøre og tilføre badeværelset et unikt udtryk. 

Shop armaturer og vaske online eller i butik

Du kan se vores fulde udvalg af armaturer og vaske til badeværelset samt få råd og vejledning i vores butik i Herning. Alternativt kan du shoppe online lige her på siden. På vores webshop kan du altid finde gode tilbud på både armaturer eller vaske.
arm2
bad4
arm1
bad2