Klinker og fliser

Din rådgiver til klinker og fliser 

Hos Idégården Living er vi eksperter, når det kommer til klinker og fliser. Vi har en stor kærlighed og ambition for fliser og vi har igennem mange år arbejdet for at finde et bredt udvalg af varer i den højeste kvalitet. Vi sælger klinker og fliser, som kan bruges både inden- og udendørs.

 

Høj kvalitets klinker og fliser fra Italien 

De fleste af vores klinker og fliser kommer fra Italien. Grunden til, at vi har valgt så mange varer derfra, er at de i årtier har været verdens førende inden for området. De store producenter har tekniske laboratorium, som de bruger til at lave undersøgelser på nuværende og nye innovative klinker og fliser. Produkterne brændes ved ekstrem høj temperatur, hvilket gør dem meget brandsikre. Samtidig er der altid fokus på udtryk og design, hvor inspirationen oftest findes i natur sten. Dette sammenspil mellem sikkerhed og æstetik resulterer i produkter af højeste kvalitet, hvilket er det vi hos Idegården leder efter. Hos os finder du derfor et stort udvalg af flotte kvalitets klinker og fliser i alle størrelser lige fra 1x1 cm og op til 160x320 cm.

 

Inspirerende klinker og fliser i Herningområdet

Vi er utrolig stolte af vores store sortiment af klinker og fliser fra store og kvalitetsbevidste brands som Casa Dolce Casa, Cerim, Eco Ceramic, Emil Group, Equipe, Fondovalle, Keope, Novabell og Pastorelli.

Vi håber derfor inderligt, at du vil lade dig inspirere af vores online udvalg og herefter komme ned i vores butik. Vi har et showroom på 1300m2, som er fuld af inspiration. Vi står altid klar til at give dig vejledning med dit projekt.  Så hvis du er i tvivl om, hvordan fliserne skal ligge, hvilken fuge du skal vælge, hvilket værktøj du mangler, så kom og besøg vores showroom.  Vi sælger også alt som du mangler til opsætning af dine fliser, så du behøver ikke handle andre steder.

Se vores brands