Inspiration

Inspiration

Alle, som har bygget hus eller som stadig er i gang eller som måske skal til og i gang, ved, at det kræver meget og man skal tænke grundigt over design, materialer og indretningen af sin bolig. Det kræver oftest inspiration - og gerne den helt rigtige inspiration. Det kan du finde masser af her på vores hjemmeside. Du vil finde inspiration til badeværelset, til gulvet med bl.a. klinker og fliser, gaspejse og ikke mindst masser af møbler og lækkert boliginteriør. Med vores billeder fra vores fantastiske leverandører finder du hurtigt inspiration til, hvordan du skaber det helt rette hjem for dig og din familie.

Hjemmet er en afspejling af dig, af dit indre og af din personlighed. Hjemmet er det sted, hvor du kombinerer din personlighed med møbler, genstande og interiør, som samtidig skal være med til at samle familien. Du skal kombinere menneskene i hjemmet sammen med ting, som de kan lide og elsker. At sidde i stuen og se en film, at være sammen med vennerne i køkkenet eller hygge omkring et puslespil med børnene. Det er her, du fortæller om dig, dit liv og din historie. Det er vores mål hos Idégården Living at hjælpe dig på vej til at kombinere alt og alle, du elsker, i dit hjem. 

 

 

Få inspiration til gulvet, badeværelset, interiøret m.m. hos Idégården Living

Vi har et stort antal af dygtige leverandører og kvalitetsbevidste producenter i vores udvalg af inspirationskilder. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os eller møde op i vores butik og se vores showroom, hvis der er noget, som falder i din smag eller som har vakt din interesse.

Til gulve har vi både fliser og klinker, laminatgulve, trægulve og meget andet lækkert, som, vi er sikker på, vil pryde ethvert hjem. Vores sortiment kommer fra stilsikre brands såsom Cerim, Fondovalle o.m.a, som alle er store inden for gulvbranchen. Du kan desuden også få gulve, som har en smart marmoring og som er inspireret af perlers udseende.

Badeværelset er virkelig også et af de steder, som kan volde problemer, når det kommer til indretning eller renovering af det. Det skal nemlig både være funktionelt, passe til dit behov, være lækkert at kigge på og ikke mindst give følelsen af velvære. Med vores inspirationsbilleder har du stor mulighed for at finde noget, der matcher dit næste projekt. 

Inspiration til hygge med vores gaspejse og møbler

Ved en mørk og kold tid er gaspejse bare et hyggeligt inventar at have i sit hjem. Med en gaspejs får du rigtig autentisk pejsehygge uden at skulle tænke på brænde, sod og støv. Der er også mange andre måder, hvorpå dit hjem kan indrettes med det. Det kan både være fritstående, indbygget eller monteres udenfor. På vores hjemmeside er vi sikker på, at du vil blive inspireret af vores store udvalg af pejse. Kom gerne ned i vores forretning og se for dig selv, hvordan de fungerer og ser ud.

Nu hvor alle rammerne er blevet sat på plads, så kommer indholdet: møbler og interiør. Dette er vigtigt, når man skal skabe et hjem. Man skal både bruge borde, stole, sofaer og en masse små nips. Et hjem bliver ikke skabt på én dag, men gerne over flere år med indsamling af genstande, souvenirs og andet nostalgisk interiør. Med vores fagkyndige rådgivning kan du uden tvivl få skabt en stemning, der både er hjemlig og helt særlig. Vi glæder os til at inspirere dig til at lave dit drømmehjem!