Gulv

Stort udvalg af kvalitets gulve og tæpper

Hos Idégården Living har vi et inspirerende udvalg af gulve til dit hjem. Med vores store sortiment af trægulve, laminatgulve, vinylgulve og gulvtæpper har vi helt sikkert noget, der passer til din stil. Der er mange muligheder, og meget man skal tage stilling til, når man kigger på gulve. Derfor står vi altid klar til at rådgive dig om alt fra praktik til design samt kvalitet i forhold til pris.

Find den rigtige løsning

Inden du kigger på vores forskellige gulvtyper, bør du overveje, hvordan rummet bliver brugt. Er det et travlt rum, som eksempelvis et køkken, har du måske behov for en slidstærk løsning som vores høj kvalitets laminat- eller vinylgulve. Er det omvendt en stue, hvor stilen og indretningen er i fokus, kan du overveje at kigge nærmere på vores hyggelige gulvtæpper eller flotte klassiske trægulve.

Få hjælp fra fagfolk i vores butik

I butikken i Herning står vores dygtige personale altid klar til vejlede og udregne priser på gulvløsninger til dig. Vi er eksperter inden for gulvbelægning og vil med glæde hjælpe dig med dit projekt, så du får den rådgivning, du har behov for. I vores store showroom kan du se hele vores brede sortiment af trægulve, laminatgulve, vinylgulve og gulvtæpper.