Eco Ceramic

 

Innovative klinker fra spanske Eco Ceramic

Eco Ceramic er en spansk producent af keramiske klinker af høj kvalitet. Siden 2009 har Eco Ceramic stået for æstetisk, kvalitet, fokus på detaljer, teknologisk udvikling og innovation. Samtidig har de altid haft fokus på bæredygtighed og beskyttelse af miljøet og jorden. Firmaet består af mennesker fyldt med ideer, der hver dag samles for at skabe nye og spændende produkter inden for keramik.

Eco Ceramic brænder for at lave smukke keramiske klinker på en innovativ måde. Derfor fokuserer de meget på nye trends, teknologi, design, kontrol og sikkerhed.  Alle Eco Ceramic produkter bliver lavet i Spanien. De laver høj kvalitets test i deres laboratorium, som sikrer, at kunden får det bedst mulige produkt. Da miljøet også er vigtigt for dem forsøger de at tilpasse og forme deres produktionsprocesser efter at reducere affald og optimere energiressourcer.

Her hos Idégården Living forhandler vi Eco Ceramics klinker, fordi vi synes de er både funktionelle, smukke og lever op til de høje kvalitetskrav, vi stiller til vores klinker. Samtidig deler vi Eco Ceramic vision omkring innovation og bæredygtighed.

Eco Ceramic produktserier

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.