Fondovalle

 

Innovative klinker fra italienske Fondovalle

Fondovalle er en italiensk producent af keramiske klinker af høj kvalitet. Siden 1962 har Fondovalle stået for æstetisk, kvalitet, fokus på detaljer, teknologisk udvikling og innovation. Samtidig har de altid haft fokus på bæredygtighed og beskyttelse af miljøet og jorden. Firmaet består af mennesker fyldt med ideer, der hver dag samles for at skabe det bedste italiensk design har at byde på inden for keramik.

Fondovalle brænder for at lave smukke keramiske klinker på en innovativ måde. Derfor fokuserer de meget på nye trends, teknologi, design, kontrol og sikkerhed.  Alle Fondovalles produkter bliver lavet i Italien. De laver høj kvalitets test i deres laboratorium, som sikrer, at kunden får det bedst mulige produkt. Da miljøet også er vigtigt for dem forsøger de at tilpasse og forme deres produktionsprocesser efter at reducere affald og optimere energiressourcer.

Her hos Idégården Living forhandler vi Fondovalles klinker, fordi vi synes de er både funktionelle, smukke og lever op til de høje kvalitetskrav, vi stiller til vores klinker. Samtidig deler vi Fondovalles vision omkring innovation og bæredygtighed.

Fondovalle produktserier