Casa Dolce Casa

Innovative klinker fra italienske Casa Dolce Casa

Casa Dolce Casa har været en del af Florim-gruppen siden 2005. Den italienske producent producerer keramiske klinker i høj kvalitet og har dedikeret sig til innovation, hvilket resulterer i en masse spændende farver, mønster, former og andre detaljer. Klinkerne og fliserne er 100% italiensk produceret.

Casa Dolce Casas serier har alle sammen et elegant udtryk. Derudover er de kendt for at producere  den største klinke, som man kan finde på markedet i størrelsen 160 x 320cm. Firmaet har en kæmpe produktion i Italien, hvor de har store design-, tekniske- og innovationsafdelinger til at sikre sig, at de hele tiden er på toppen af markedet. Casa Dolce Casa brænder for design og de blander gerne farver sammen med mønstre, som de finder i naturen. Serierne har alle det til fælles, at de repræsenterer den personlige søgen efter varme og indbydende atmosfærer, hvor hver detalje studeres og giver en balance. Deres klinker varierer fra små klinker, som giver hvile, så du kan føle dig i fred og ro, til store klinker til større rum, hvor du kan blive inspireret. Mange af deres klinker kan bruges både inden- og udendørs, så det giver hjemmet en helhed.

Her hos Idégården Living fører vi Casa Dolce Casas klinker, fordi vi anser dem som en af de bedste producenter på markedet. Vi ønsker kun at forhandle klinker og fliser fra de førende brands, så derfor passer Casa Dolce Casa godt ind i vores sortiment. Med deres store produktion tilbyder de mange muligheder for vores kunder, hvor de samtidig aldrig går på kompromis med deres høje kvalitet og flotte design.

 

Casa dolce casa produktserier