Novabell

 

Unikke klinker fra italienske Novabell

Novabell er en italiensk producent af keramiske klinker af høj kvalitet. Silvio Bellei startede virksomheden tilbage i 1988, men var allerede i 50'erne en vigtig figur på den italienske klinke og keramik scene. 

Novabell brænder for at lave smukke keramiske klinker, men de brænder for at gøre det med mindst mulig miljø påvirkning. Så derfor går de meget op i at alle deres produkter bliver produceret med mindst 40 % genanvendelige materialer, især fra genanvendelse af de spild materialer de selv producerer i forbindelse med deres produktion. Dette gør blandt andet at deres produkter har EUs økologi mærke, og de har derudover også mange andre miljømæssige certifikater. Man kan læse meget mere om deres forskellige certificeringer, ved at trykke på grafikken herunder.

Her hos Idégården Living fører vi Novabells klinker, fordi vi synes de er både funktionelle, smukke og af den høje kvalitet som alle de klinker vi fører, skal være. Novabells fokus på miljøet, synes vi også er interessant, da Novabell om nogen beviser at det absolut er muligt at lave et produkt af super høj kvalitet, der er æstetisk smukt, og samtidig nedsætter påvirkningen af miljøet.

 

 

Novabell produktserier