Cerim

Moderne design klinker fra italienske Cerim

Cerim har været en del af Florim-gruppen siden 1990. Den italienske producent producerer keramiske klinker i høj kvalitet. De har dedikeret sig til at tilbyde klinker, som er både moderne og klassiske. Derfor er klinkerne fra Cerim meget universelle og kan bruges til mange forskellige projekter.  Klinkerne og fliserne bliver 100% produceret i Italien.

Alle serierne fra Ceirm har et elegant udtryk. De fokusere på, at klinkerne er så universale som muligt, så de kan bruges både i større og mindre rum. De er også et godt valg, hvis flere rum skal kobles sammen ved brug af den samme klinke på gulvet eller væggene.  Klinkerne er slidstærke, så de kan bruges på gulve med meget aktivitet. Cerim har også en stor innovationsafdeling, som de bruger til at afprøve nye materialer, størrelser, tykkelser og overflader. De arbejder konstant på at finde mere miljøvenlige løsninger til deres produktion. Det gør de blandt andet ved at spare på vandforbruget, ved at anvende genbrugte materialer i deres pakninger og ved selv at producere 78% af den elektricitet, som de bruger i deres produktion.

Her hos Idégården Living fører vi Cerim klinker, fordi vi synes de er en af de firmaer, som er på toppen, når de handler om klinker og fliser. Deres produkter er alsidige, dynamiske og klassiske, så de giver dig frihed til at være kreativ i dit rum med klinker og fliser.

 

Cerim produktserier