Træbordplade på specialmål, bredde 80-99 cm, dybde 41,2 cm

Ikke på lager
Kun %1 tilbage
SKU
187408079
Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

Med en bordplade i egetræsfinér får du et naturprodukt i sin smukkeste form og med træets årestruktur. Træ kan variere i nuance og struktur, hvilken gør netop din bordplade helt unik.
Træbordpladen fås i flere forskellige indfarvninger og kan tilpasses præcis efter dit badeværelses størrelse og du skal ikke lade dig begrænse af skæve hjørner, skråvægge, indhak eller små og smalle rum, der kan være svære at indrette, da træbordpladen kan tilskæres så den passer ind.

Har du et ønske om at dit møbel skal have en smuk fritstående vask for at fuldende rummet, kan alle bordplader laves både med eller uden udskæring.

Vores træbordplader er lavet af 25 mm spånplade med 3 mm HDF-dæklag, som er overfineret og med massive trækantslister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade.
Understøtningsskinne skal tilkøbes ved konsolløsninger, hvor der er et frit spænd på 80 cm eller mere mellem vaskeskab og konsol. Understøtningsskinnen er udført i højglanspoleret, rustfri, firkantet profil i lighed med konsollerne.