Vaskeskab med 2 skuffer, 48x80x35 cm, Hvid mat lak, Sort gummi, Valgfri farve, Hvid mat, Sort mat

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
M03-2099
Fra 3.945,00  DKK
Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

Skabe:
16 mm fineret MDF-plade med trækantlister, lakeret med fugt­bestandig tokomponent-lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent-polyuretanlak. Bagplader er alufarvede uanset dekor. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade.


Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bagplade. Højskabe, overskabe og underskabe leveres desuden som standard med 5 mm glashylder med polerede kanter.


Tilvalgsmuligheder som indbygget LED-belysning indvendigt i skabe, vasketøjsposer og træbakker.


Låger og fronter:
22 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent polyuretanlak, og alle fronter leveres med integreret gribekant.


Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.


Skuffer:
Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare.


Tilvalgsmuligheder som LED-lysskinne mellem vask og skab, LED-belysning og elstik samt træbakker til skuffer.

De grebsløse fronter og det eksklusive materialevalg taler et enkelt og stringent designsprog og formidler fornemmelsen af eksklusivitet. Sammen med de mange tilpasningsmuligheder giver det dig muligheden for at skræddersy et unikt, individuelt udtryk.

Eksklusiv, elegant og rå med unikke integrerede greb og overflader i en helt særlig gummilak, mat lak eller ægte træfinér.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet.

Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.