Vaskeskab med 2 skuffer, 64x120x44 cm, Nordisk eg, Hvid mat, Askegrå, Grå mat, Hvid højglans, Brun eg

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
M16-1010
Fra 8.335,00  DKK
Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

16 mm glat, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Bagplader er alu­farvede uanset dekor. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade.

Skabene leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bagplade. Højskabe, overskabe og underskabe leveres desuden som standard med 5 mm glashylder med polerede kanter.

Tilvalgsmuligheder som LED-lysskinne mellem vask og skab, LED-belysning i skuffer, elstik, gummimåtter i skuffer, træbakker, greb samt push-open kit.

Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare.

Med Dansani Luna-serien får du mulighed for at vælge inden for et bredt sortiment af vaske samt supplerende underskabe i forskellige bredder, højder og dybder. Sæt prikken over i'et med praktisk og funktionelt tilbehør til skuffer, skabe og vægge. Luna-serien er lig med klassiske kvalitets bademøbler i sikker stil.