Vaskeskab med 2 skuffer, 64x80x44 cm, Hvid mat, Sort mat, Sort gummi, Hvid mat lak, Valgfri farve

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
M14-2043
Fra 7.105,00  DKK
Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

Skabe:
16 mm MDF-træfiberplade belagt med folie. Skabene bliver leveret samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Som standard leveres 5 mm glashylder med polerede kanter (ikke til vaskeskabene). Hylder, bund og bagplade er alufarvede. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade.

Låger og fronter:
22 mm MDF-træfiberplader belagt med folie. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.


Skuffer:
Skufferne har metalgavle med integreret skuffetræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, der sørger for, at skufferne lukker blødt og lydløst. Øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Tilvalgsmuligheder som LED-lysskinne mellem vask og skab, LEDbelysning i skuffer, elstik, gummimåtter i skuffer samt træbakker.

Dansani Special Collection er dansk design i holdbar kvalitet og slidstærke materialer. Serien tager udgangspunkt i enkelthed, funktionalitet, holdbarhed og det smukke og praktiske, integrerede greb, der er kendetegnende for Dansani Special Collection serien.

Alle skabe og fronter er produceret i foliebelagt MDF, der giver møblerne optimal beskyttelse mod vand og fugt.

Dansani blev etableret som enkeltmandsvirksomhed af Thomas Bjerrum i 1983. Dengang var der kun én medarbejder, og produktionen af baderumsmøbler var begrænset til 14 m². Året efter flyttede virksomheden i større lokaler og fik en solid position på hjemmemarkedet.

Siden er det gået hurtigt, og Dansani har udvidet forretningen til også at omfatte datterselskaber i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og England mens der eksporteres til mere end 20 europæiske lande. I dag beskæftiger Dansani mere end 200 medarbejdere i ind- og udland.