Vaskeskab med højrehængslet låge, 48x40x26 cm Hvid mat, hvid højglans, grå mat, nordisk eg, brun eg, og askegrå

På lager
Kun %1 tilbage
SKU
M01-1198
Fra 2.150,00  DKK
Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

Med et vaskeskab til badeværelset får du rigtig god kvalitet i dansk design, produceret i Danmark. Skabet er robust og specielt fremstillet til at modstå det fugtige miljø i badeværelset. Med varianter i små bredder og en smal dybde passer vaskeskabet ekstra godt til det lille eller smalle badeværelse. Med Dansani får du produkter, der holder i mange år, når du passer godt på dem.

Vaskeskab med 1 låge og hyldeplads til opbevaring inde i skabet. Skabet er med sin smalle bredde og dybde meget velegnet til fx gæstebadeværelset. Med vaskeskabet får du:

• God hyldeplads inde i skabet.
• Soft-close så lågen lukker blødt og lydløst.
• Perfekt montage med kraftige metalklipshængsler, der kan justeres i 3 retninger.
• Solid åbning og lukning af lågen med kraftige metalklipshænglser.
• Kvalitet hele vejen igennem med solide låger, der åbner og lukker med kraftige metalklipshængsler.
Gør dit badeværelse personligt og skab smukke kontraster med moderne overflader i forskellige farver og udtryk. Til vaskeskabet kan du få ekstra komfort med lækkert og funktionelt tilbehør, der forskønner og letter din hverdag på badeværelset. Vælg blandt følgende tilbehør:

• Det dæmpede LED lys under vaskeskabet viser vej i forbindelse med natlige toiletbesøg.
• Push-open der sørger for en blød og lydløs lukning med et enkelt puf fra fx. hoften eller albuen.

Vil du sætte ekstra kulør på badeværelset, kan du mod et opstartstillæg vælge dine skabe i lige den farve, du ønsker fra to forskellige farvesortimenter, NCS Standard eller RAL Classic K7. Dette gælder for alle skabe med integreret greb.

Til skabets glatte fronter kan du vælge mellem stilfulde greb i forskellige størrelser og designs eller en grebsfri push-open løsning.

Med de integrerede greb får du en praktisk gribekant, , der vender opad, så vand og smuds ikke samler sig.

SKABE:

Prisgruppe #1:
Skabe i hvid mat, hvid højglans, grå mat, nordisk eg og askegrå er lavet af 16 mm glat, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Brun eg er lavet af 19 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Skabe i hvid mat integrerede greb og sort mat integrerede greb består af 16 mm MDF-træfiberplade belagt med folie.
Prisgruppe #2:
Skabe i sort og grå gummi samt hvid mat er lakeret med fugtbestandig tokomponent-polyuretanlak.

Prisgruppe #3:
Skabe i drivtømmer består af 16 mm fineret MDF-plade med trækantlister, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Skabe i valgfri farve er lakeret i mat farve fra NCS standardfarvesortimentet eller RAL Classic K7.

Alle skabe leveres samlet inkl. bagbeklædning og justeringsbeslag til montering på væg. Vaskeskabe leveres som standard med alufarvede bund og bagplade.

LÅGER
Prisgruppe #1:
Glatte låger og i hvid mat, hvid højglans, grå mat, nordisk eg og askegrå er lavet af 18 mm MDF-træfiberplader belagt med folie. Fronterne i brun eg er lavet af 19 mm melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Fronter med integrerede greb i hvid mat og sort mat består af 22 mm MDF-træfiberplader belagt med folie.
Prisgr i sort og grå gummi samt hvid mat er lakeret med fugtbestandig tokomponent polyuretanlak, og alle fronter leveres med integreret greb.

Prisgruppe #3:
Låger i drivtømmer med integrerede greb består af 22 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Låger i valgfri farve er lakeret i mat farve fra NCS standardfarvesortimentet eller RAL Classic K7.


Skufferne har metalgavle med integreret skuffeudtræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, og øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare. Til alle skuffer medleveres skridsikre gummimåtter som standard.

Med Dansani er du sikret holdbare kvalitetsprodukter, baseret på stolte, danske håndværkstraditioner. Vi arbejder løbende på at sikre en mere bæredygtig produktion, og vores møblet er udviklet til at holde i mange år, hvilket mindsker vores påvirkning af miljøet.