Badekar og spa

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

BADEKAR & SPA

Ønsker du at gøre dit badeværelse mere luksuriøst, give rummet det ekstra, eller er du heldig nok til at have et stort badeværelse? Så er et af vores badekar eller spa måske det du mangler. Indenfor vores sortiment finder du både stenbadekar, fritstående badekar, akrylbadekar og hjørnespa, der hver og en kan bringe dit badværelse velvære og wellnessstemning, som kan være nødvendig på lange arbejdsdage og tiltrængte weekender.

Hos Idegården Living ønsker vi, at vores kunder får mulighed for at skabe værdsatte kvalitetsmomenter i deres hjem. Dette gælder også for rum som badeværelset og andre som køkkenet og stuen. Derfor har vi nøje udvalgt vores sortiment af badekar og spa, så du kan designe dit badeværelse, som det passer dig og dine behov, og hvor oplevelsen af luksus ikke er længere væk end i dit eget hjem. Udforsk de forskellige sortimenter indenfor badekar og spa her på siden og få dine badeværelsesdrømme til at gå i opfyldelse.

 

 

SKAL DIT BADEKAR STÅ OP AD VÆGGEN ELLER VÆRE FRITSTÅENDE?

Du har muligvis besluttet dig for at investere i et badekar, eller måske er du stadig i beslutningsfasen, så er der et særligt element, du skal overveje, inden du går ud og købe en model. Skal dit badekar stå op ad væggen eller skal det være fritstående? Dette har som regel noget at gøre med, hvor meget plads du har på badeværelset. Et badekar op ad af væggen fylder som regel mindre, hvorimod et fritstående kar giver en helt særlig atmosfære og hvor du har mulighed for at komme i badekarret fra flere vinkler.

Uanset hvilken model du vælger, vil du være garanteret højkvalitet, du vil kunne nyde godt af i mange år. Hvad enten du er til romantiske badekar med løvefødder eller klassiske modeller med moderne linjer og svung, så kan du finde en type i vores sortiment, der vil passe ind på dit badeværelse.

 

UNIKKE STENBADEKAR OG HJØRNESPA FÅS HER

Ønsker du mere end blot et badekar, så kan du finde unikke stenbadekar og hjørnespa i vores online sortiment, der er udover det sædvanlige. Vores stenbadekar er udarbejdet, så de har en helt særlig finish, der gør dem stærke og modstandsdygtige overfor snavs, ridser og skrammer. Badekarrene består af 70 % granit og 30 % harpiks, som giver dem et helt særligt look.

Hvis du synes, at de traditionelle badekar kan være lidt for trængt, så kan en hjørnespa være en mulighed for dig. En hjørnespa er for det første større, men kommer også med diverse massagedyser til bl.a. ryg, lår og fødder. Nogle er modeller er også udstyret med belysning, så det kan skabe en hyggelig stemning, enten når du er alene eller sammen med andre.

 

SKAB DRØMMEBADEVÆRELSET MED VORES BADEKAR

Uanset hvor langt du er med dit drømmebadeværelse eller planlægning af det, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig på vej mod endemålet. Vi hos Idégården Living er nemlig eksperter på området og kan give dig kompetent rådgivning og sparring, så du kan skabe dit drømmebadeværelse med vores badekar.

Vores showroom er placeret i Herning, hvor du er mere end velkommen til at komme forbi, så vi kan få os en snak. Hvis dette ikke er en mulighed, så kan du også kontakte os på tlf. 97 19 26 33, mail info@idegaarden.dk eller udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.