Fritstående badekar

Der er noget helt specielt ved et fritstående badekar. Det skaber et badeværelse der føles stort og luksuriøst at træde ind i. Samtidig giver det en unik mulighed for at komme til badekaret fra flere vinkler, alt efter hvordan det passer dig. Hos Idégården Living er vi stolte af vores udvalg af fritstående badekar, som vi synes favner bredt. Om du er til den klassiske herregårdsstil, med løvefødder og klassisk svung på badekarret, eller om du foretrækker moderne linjer med firkantede smukke hvide badekar, så har vi noget til dig. Søger du i stedet et badekar i sten, så se vores udvalg af smukke stenbadekar. Er det et badekar til indbygning du mangler, så se vores udvalg af indbygningskar.

Alle vores fritstående badekar er lavet i sanitetsakryl der giver dig mange fordele på badeværelset. Akryl føles enormt behageligt mod huden, og er derfor perfekt til badekarret.

I forhold til rengøring er sanitetsakryl også en vinder. Sanitetsakryl har ingen porrer hvor snavset kan trænge ind, og bliver derfor ikke nær så beskidt som andre typer af badekar. Normalt kan rengøringen klares med en blød klud og varmt vand, og er der mere modstandsdygtigt snavs kan dette fjernes med mild sæbe og varmt vand.

Når det kommer til til vedligeholdelse, er akryl også et godt valg. Kalkaflagringer der skulle opstå over tid fjernes nemt ved hjælp af 2 dl citronopvask blandet med en dl eddike. Dyp toiletpapir i opløsningen og læg toiletpapiret på de angrebne steder og lad det virke en times tid, skyl efter med vand.

Skulle der over årene komme småridser eller lignende i karret, så kan disse nemt fjernes selv, eller man kan få hjælp af en professionel til at få badekarret til at se ud som nyt igen.