Cementfjerner til natursten fra Dialux - 1 Liter

På lager
SKU
r183
269,00  DKK

Specielt rensemiddel til alle naturlige og kunstige stentyper og keramiske overflader, der er modstandsdygtige over for syre.

Fjerner cementfilm, byggesnavs og kalk. Velegnet til indendørs og udendørs brug.

Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

R183 er et specielt, koncentreret rensemiddel, der fjerner byggesnavs, cementfilm og kalk fra alle naturlige og kunstige stentyper, fliser, klinker, kompositkvarts, stentøj og beton-overflader, der er modstandsdygtige over for syre. Kan bruges indendørs og udendørs. 

Anvendelse: Eventuel gulvvarme afbrydes to dage inden behandlingen, hvorefter gulvet skal køle af. Fortynd R183 med vand (1:2 til 1:10) afhængigt af mængden af snavs. Gør overfladen våd og påfør med en skrubbebørste, en stiv håndbørste eller en egnet svamp for at arbejde R183 ind i overfladen. Lad det sidde i kort tid, men lad det ikke tørre, skrub området igen og fjern den snavsede væske. Rengør området grundigt med HMK R155 Grundrens - syrefri fortyndet med rent vand (ca. 1:20) og fjern den snavsede væske. Bagefter rengøres området grundigt med rent vand. Ved genstridige aflejringer gentages påføringen. 

Så fremt der anvendes vandsuger, anbefaler vi at der tilsættes HMK Z702 Skumdæmper i vandet, for at regulere mængden af skum. Udfør en prøvebehandling på et lille sted for at finde ud af egnethed og forbrug. Forarbejdningstemperaturen bør ligge mellem + 12 og + 25°C.

Vigtigt: Må ikke påføres i direkte sollys. Overflader, der er sarte over for syre, så som poleret og finpudset natursetn, marmor, kalksten, agglomerater, dekorative betonprodukter, plastic, metal og nogle metaloverflader vil blive beskadiget ved kontakt med R83 og dets dampe. 

Rækkevidde: ca. 5-20 m2/liter.

Overhold HMK-forarbejdsanvisningerne! (Se website). 

Inholder overfladeaktive stoffer, syre og stabilisatorer.

OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

 

Specifikationer
Måltil: til natursten