Flise og sanitetsrens fra Dialux - 1 Liter

Specialrens til glaserede og uglaserede fliser, kermaiske plader og murstensbelægninger.


Koncentreret


Løsner og fjerner kalkrester, urinsten, søberester, rust og let cementsalm. 


Biodegradable

249,00 KR
Spørgsmål til produktet eller levering?Ring til os på +45 97 19 26 33
  •   Mulighed for levering i hele Danmark
  •   Åbent: Man-Fre 09.00 - 17.00 Lør 09.00 - 13.00 Søn Lukket

R159 er en specialrens (koncentreret), der fjerner kalkrester, urinsten, sæberester, rust og let cementslam fra glaserede og uglaserede fliser, keramik, murstenbelægninger i sanitære og vådeområder. Snavsede flisefuger bliver rene igen.

Anvendelse: Eventuel gulvvarme afbrydes to dage inden behandlingen, hvorefter gulvet skal køle af. Påfør R159 fortyndet med vand (1:2 til 1:15) afhængig af intensiteten af smuds. Brug skurebørste, hård kost eller velegnet skurepad for at arbejde R159 ind i overfladen. Lad produktet virke på overfladen, uden at det tørrer ind. Bearbejd området igen og fjern det beskidte vand. Vask herefter med rigelige mængder rent vand. Ved særligt genstridige pletter kan gentag behandlingen.

Såfremt der anvendes vandsuger, anbefaler vi at der tilsættes HMK Z702 Skumdæmper i vandet, for at regulere mængden af skum. 

Udfør en prøvebehandling på et lille sted for at finde ud af egnethed og forbrug. Forarbejdningstemperaturen bør ligge mellem +12 og +25°C.

Vigtigt: Må ikke påføres i direkte solly. Syrefølsomme overflader såsom marmor, kalksten, agglomarmor, cementprodukter, plastik og vise metaloverflader vil blive skadet af kontakt med R159.

Rækkevidde: ca. 10-100 m2/liter.

Overhold HMK-forarbejdsanvisningerne! (se website)

Indeholder tensider, syre, farve og duftstoffer.

OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

Yderligere information

Varenummerr159
Målog: og sanitetsrens