Grundrens fra Dialux - 1 Liter - R155

På lager
SKU
r155
259,00  DKK

Speciel rens til alle natur og kompositstens overflader. Særdeles velegnet til poleret marmor og granit.

Koncentreret

Fjerner byggesnavs, dispersionsfarver, voksbeløgninger og sæbeophobninger fra almindelige rengøringsprodukter. Stenens naturlige udseende forbliver uændret.

Biodegradable 

Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

R155 er en speciel koncentreret rens til fjernelse af byggesnavs, dispersionsfarver, voksbelægninger, sæbeophobninger fra rengøringsprodukter samt olie, fedt og lette fugeslør fra alle natur og kompositstens overflader. Til både inde og ude. R155 er specielt udviklet til polerede og finslebne marmor, kalksten og travertinoverflader.

Anvendelse: Eventuel gulvvarme afbrydes to dage inden behandlingen, hvorefter gulvet skal køle af. Påført R155 fortyndet med vand /1:2 til 1:10) afhængig af intensiteten af smuds. Brug skurebørste, hård kost eller velegnet skurepad for at arbejde R155 ind i overfladen. Lad produktet virke på overfladen i ca. 10 min. uden at det tørrer ind. Bearbejd området igen og fjern det beskidte vand. Vask herefter med rigelige møngder rent vand. Ved sørligt genstridige pletter kan R155 anvendes ufortyndet.

Såfremt der anvendes vandsuger, anbefaler vi at der tilsættes HMK Z702 Skumdæmper i vandet, for at regulere mængden af skum.

Udfør en prøvebehandling på et lile sted for at finde ud af egnethed og forbrug. Forarbejdningstemperaturen bør ligge mellem +12 og +25°C.

Vigtigt: Må ikke påføres i direkte sollys. Påføres ikke på plastic, poleret eller vokset træ og lakerede arealer. Bliver ovennævnte områder våde, fjernes stænkene og der vaskes grundigt med rent vand. 

Rækkevidde: ca. 10-30 m2/liter. 

Overhold HMK-forarbejdsanvisningerne! (se website).

Indeholder tensider, hjælpematerialer og bekæmpelsesstoffer.

OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

Specifikationer
MålG: dr Grundrens