Rex

Elegante klinker fra italienske Rex 

Rex har været en del af Florim-gruppen siden 1994. Den italienske producent producerer keramiske klinker i høj kvalitet og har dedikeret sig til innovation, hvilket resulterer i en masse spændende farver, mønster, former og andre detaljer. Klinkerne er 100% italiensk produceret.

Serierne fra Rex har alle sammen et elegant udtryk. Derudover er de kendt for at producere  den største klinke, som man kan finde på markedet i størrelsen 160 x 320cm. Rex søger efter elegance, luksus og sensualitet med deres design. Serierne har alle det til fælles, at de repræsenterer den personlige søgen efter varme og indbydende atmosfærer, hvor hver detalje studeres og giver en balance. Mange af deres klinker kan bruges både inden- og udendørs, så det giver hjemmet en helhed.

Her hos Idégården Living fører vi Rex klinker, fordi vi anser dem som en af de bedste producenter på markedet. Vi ønsker kun at forhandle klinker og fliser fra de førende brands, så derfor passer Rex godt ind i vores sortiment. Med deres store produktion tilbyder de mange muligheder for vores kunder, hvor de samtidig aldrig går på kompromis med deres høje kvalitet og flotte design.

 

Rex produktserier

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.