Porcelænsklinkepleje fra Dialux - 1 Liter

På lager

Specielt vedligeholdelsesprodukt til slebne, polerede eller strukturerede porcelænsfliser. 


Til den daglige vask


Rengør og vedligeholder overfladen og styrker den eksisterende imrpægnering i en arbejdsgang. 


Biodegradable

219,00 KR
More information

P315 er et mildt, koncentreret rensemiddel med yderst aktive ingredienser, der rengør og vedligeholder slebne, polerede, strukturerede og glaserede porcelænsfliser. P315 er belvet udviklet specielt til at forbedre udseendet hos væg- og gulvfliser af porcelæn og indholder særlige ingredienser der forbeder overfladens farve og struktur. Hvis produktet bruges regelmæssigt, udvikles modstandsdygtighed over for pletter, og fliser vliber lettere at rengøre. Produktets vandopløselige ingredienser forhindrer også opbygning af film, der som regel er forårsaget af sæberester.

Anvendelse: Ved almindelig rengøring og vedligeholdelse tilføjes ca. 25 for hver 10 liter rent, varmt vand, hvorefter overfladen moppes som normalt, hvor moppen regelmæsigt vrides op. Når vandet er beskidt, skiftes det ud med samme opløsning af P315 og rent, varmt vand. Rengjorte områder skal ikke moppes igen eller skyoles. Brug P315 dagligt i kommercielle omr¨der og en eller to gange om ugen i boligområder. 

Overhold HMK-forarbejdsanvisningerne! (se website)

For at opnå let vedligeholdelse anbefaler vi, at HMK S243 Porcelænsklinke Imprægnering påføres for at give yderligere beskyttelse. 

Indeholder overfladeaktive stoffer, hjælpestoffer, stabilisatorer og aromastoffer.

OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN OG BESKYTTET MOD FROST.

Yderligere information

Varenummerp315
MålP: ke Porcelænsklinkepleje