Skimmelfjerner fra Dialux

På lager
SKU
r160
219,00  DKK

Specialrens til at fjerne og forhindre genvækst af skimmel fra trapper, stier, gravsten og murværk.

Klar til brug

Hurtigvirkende og effektiv på alle polerede, slebne og ru natur og komposit stenoverflader. Til brug ude og inde.

Biodegradable

Spørgsmål til produktet eller levering? Ring til os på +45 97 19 26 33

R160 er en færdigblandet specialrens beregnet til brug på mindre overflader. R160 afrenser hurtigt overfladen og forhindrer genvækst af mos, skimmel, svamp, lav og mug fra trapper, stier, gravsten og murværk. Kan også benyttes på polerede overflader. Kan bruges både ude og inde. R160 er ekstremt effektiv til at blege pletter opstået som følge af kaffe, cola, rødvin, blomster, bær, frugter samt frugtjuice.

Anvendelse: Beskyt tilstødende overflader og planter. Spray heregter R160 ufortyndet direkte på overfladen. Arealet der ønskes behandlingen skal være køligt og tørt. Lad det virke et par minutter, og arbejd det derefter ind i overfladen med en stiv børste eller egnet pad. Bagefter skylles området grundigt med rent vand. På genstridige pletter gentages behandlingen.

Udfør en prøvebehandling på et lille sted for at finde ud af egnethed og forbrug. Forarbejdningstemperaturen bør ligge i mellem +12 og +25°C.

Vigtig: Må ikke påføres i dirkete solskin eller på varme overflader. Beskyt blomster og planter mens arbejdet udføres. R160 bør benyttes idnen 6 mdr fra købsdato. Fjern hætten efter brug og skyld grundigt med rent vand.

Rækkevidde: ca. 5-10 m2/liter.

Overhold HMK-forarbejdsanvisningerne! (Se website)

Indeholder overflade aktive stoffer, kaustisk løsninger, desinfektionsmiddel og stabilisator.

OPBEVARES PÅ ET KØLIGT, MØRK STED OG OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

Specifikationer
MålS: er Skimmelfjerner